Η διαδικτυακή εμπειρία των ψαράδων

www.psarema.net

Το δικό σου μπλόγκ για το Ψάρεμα

Φίλοι και φίλες, λάτρεις της θάλασσας και του Ψαρέματος, σας καλώς ορίζουμε στο : PSAREMA.NET με κεντρικό του θέμα το αγαπημένο από όλους εμάς Σπόρ/ Χόμπι ή Επάγγελμα…. το Ψάρεμα.

Αυτή ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από Έλληνες  Ψαράδες και βασίστηκε στην μορφή «Μπλόγκ» για να μπορεί να εκφράζει ελεύθερα ο καθένας την άποψη του. Στο psarema.net θα μπορεί ο οποιοσδήποτε θέλει, εφόσον γίνει μέλος μας,  να «γράφει»  το προσωπικό του άρθρο,  με την Ψαρο-θαλασσο-εμπειρία του ή να «ανεβάζει» κάποιο Βίντεο ή  Φωτογραφία του και φυσικά να το συνδέει με κάποιο social network που διαθέτει (όπως το facebook,twiter…κτλ) γιατί πολλές φορές, μια εικόνα= 1000 λέξεις :-).

Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ιστοσελίδας εφόσον χρησιμοποιήσετε το fast-posting.

Δεν θα είστε μόνο απλοί αναγνώστες που αφήνουν σχόλια και κάνουν «like»!

Το μέλημά μας είναι να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο κορμός αυτού του Μπλόγκ.

Θα είστε μέλη του psarema.net από σήμερα κιόλας!!!

Έχουμε δημιουργήσει πολλές «κατηγορίες» με πολλαπλά θέματα έτσι ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να βλέπει αυτό που τον ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.

Ζητούμε συγνώμη για ελλείψεις που πιθανών να βρείτε στο site μας! Αυτό οφείλεται σε δύο κυρίως λόγους: Πρώτον, επειδή ακόμα χτίζουμε την πλατφόρμα μας και δεύτερον, επειδή  στοχεύουμε στον απλό- συνηθισμένο ψαρά, δίνοντάς του την δυνατότητα να προβάλλει την δικιά του εμπειρία, μέσω του μπλόγκ μας. Θα το λέγαμε: «Σαν ένα διαδικτυακό περιοδικό θάλασσας και ψαρέματος με συντάκτη…όλους μας«.

Εαν επιλέξετε να είστε «συντάκτης» μας, θα έχετε τον δικό σας «πίνακα ελέγχου«  και η ομάδα μας θα σας παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε. ΟΛΑ τα άρθρα σας θα εμφανίζονται και στην κεντρική μας σελίδα! Χρησιμοποιούμε την καλύτερη και πιο εύχρηστη πλατφόρμα του wordpress με τις τελευταίες ενημερώσεις. Σας περιμένουμε στην παρέα μας και σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας, για να διαβάσατε αυτό το κείμενο!

Το psarema.net δημιουργήθηκε την Κυρ, 17 Φεβ 2013 22:00:20 UTC και με την βοήθεια όλων σας θα το εμπλουτίζουμε συνεχώς!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: [email protected] ή να χρησιμοποιήστε το chat, εφόσον είμαστε σε σύνδεση!

Όπως και να “χει, εμείς σας ευχόμαστε

Καλά ψαρέματα!