Ιδανικές ημέρες και ώρες για ψάρεμα για τον Ιούλιο 2025
Καλό μήνα σε όλους τους φίλους της θάλασσας και του ψαρέματος!
Βρισκόμαστε ήδη στην “καρδιά” του καλοκαιριού με το θερμόμετρο να…έχει πάρει τα “πάνω” του. Ελπίζουμε τουλάχιστον ο Ιούλιος θα παραμείνει ένας φυσιολογικός καλοκαιρινός μήνας.
Ευχόμαστε ΟΛΟΙ να μπορείτε να βρίσκεστε και “κάποια” θαλάσσια περιοχή, απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό σας ψάρεμα.
Αυτός ο μήνας με τα μελτέμια να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, το ψάρεμα είναι δύσκολο. Για όσους όμως βγουν με τα καΐκια/βάρκες/σκάφη τους για ψάρεμα, φέρνουν καλές ψαριές. Οι σφυρίδες, τα φαγκριά, οι στήρες και οι τσιπούρες βρίσκονται σε αφθονία. Επίσης δεν αποκλείεται να “δείτε” και σαρδέλες, γάβρους, κολιούς, σκουμπριά, πελαγίσιος μπακαλιάρο, γαύρος, αστακός, γαρίδες, γόπα, μαγιάτικο, μελανούρι, μύδια, ξιφίας, σαρδέλες, σαφρίδι, σκουμπρί, σουπιά, τόνος, ροφός, σάλπα, συναγρίδα.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑ!
Στο psarema.net εχουμε ενσωματώσει μερικά επιπλέον δεδομένα, όπως για παράδειγμα “πόσο επί της %” είναι φωτεινή η σελήνη όταν βρίσκεται στον μεσημβρινό”, για να εμπλουτίσετε τις δοκιμές σας, σε κάθε σας ψάρεμα.
Για να δούμε τις τις παλίρροιες πατήστε την “Πόλη” της (κοντινότερης) περιοχής σας και θα σας μεταφέρει σε μια ΝΕΑ σελίδα.
Η σελίδα αυτή εστιάζει στην παλιρροϊκή δραστηριότητα της περιοχής!
Αυτό που διαβάζουμε (πχ. για την περιοχή του Αγίου Νικολάου) είναι ότι:
Η Επόμενη παλίρροια θα είναι στις 18:48

Πατήστε για να δείτε την: ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ 55 ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ
Επίσης αναφέρονται, για προϊδεασμό και τα δεδομένα παλίρροιας της επόμενης ημέρας για ορισμένες πόλεις.
Ιδανικές ημέρες για ψάρεμα
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ: Οι πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω δεν αποτελούν δεδομένο και δεν προορίζονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις όσον αφορά ορισμένα είδη θαλάσσιων σπορ, βιομηχανία, ή οποιαδήποτε άλλη θαλάσσια / παράκτια δραστηριότητα. Είναι ευθύνη του χρήστη να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα είναι κατάλληλα για τον επιδιωκόμενο σκοπό. Παρακαλείστε να ελέγχετε τις πραγματικές συνθήκες (καιρός, τοποθεσία, εξοπλισμός…κτλ) πριν από την ανάληψη οποιασδήποτε δραστηριότητας.
Σημ.: Τα δεδομένα παλιρροϊκών δεδομένων αντλούνται από δορυφόρο 24/7 και μεταφράζονται αυτόματα με την υποστήριξη της Google
6 Ιουλίου 2024 @ 12:41 μμ
Μου αρέσει πολύ το ψάρεμα από ακτή!
9 Ιουλίου 2024 @ 1:53 μμ
Εξαιρετικά!!!