•  

Καλό μήνα ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ σε όλους μας!!! Επιτέλους τελείωσε ο Μάιος, επιτέλους σταμάτησε η καραντίνα και…μύρισε για τα καλά το καλοκαίρι!

Full ολοταχώς όλοι για ψάρεμα. Ο υποβρύχιος κόσμος που «παίζει» συνήθως αυτό τον μήνα είναι: σαρδέλες, κολιοί, σκουμπριά, πελαγίσιος μπακαλιάρος, σαφρίδια, αστακοί, γαρίδες, γαύρος, γόπες, μελανούρια, μπαρμπούνια, μύδια, ξιφίας, ροφός, σκουμπρί, τόνος, σουπιές, φαγκρί, σάλπα, συναγρίδα.

Όσον αφορά τώρα το παλιρροϊκό φαινόμενο, όλα ξεκινούν ιδανικά γιατί απλούστατα ξεκινάει το ψάρεμα και σας συνιστούμε να χάσετε αυτές τις στιγμές εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν! 🙂

Όπως και να έχει, ΚΑΛΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Για ότι αφορά την ώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία ανάλογα με την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα στον «περιηγητή» σας!

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι αυτός ο πίνακας:

HIGH TIDE=ΥΨΗΛΗ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ

LOW TIDE= ΑΜΠΩΤΗ

(δηλαδή βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, ότι για την περιοχή του Πειραιά, οι καλύτερες ώρες είναι οι 07:01πμ και 12:50πμ. Σας ενημερώνουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω δεν αποτελούν δεδομένο και δεν προορίζονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις όσον αφορά ορισμένα είδη θαλάσσιων σπορ, βιομηχανία, ή οποιαδήποτε άλλη θαλάσσια / παράκτια δραστηριότητα. Είναι ευθύνη του χρήστη να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα είναι κατάλληλα για τον επιδιωκόμενο σκοπό. Παρακαλείστε να ελέγχετε τις πραγματικές συνθήκες (καιρός, τοποθεσία, εξοπλισμός…κτλ) πριν από την ανάληψη οποιασδήποτε δραστηριότητας.