•  

Καλό μήνα σε όλους τους φίλους της θάλασσας και του ψαρέματος
Βρισκόμαστε ήδη στην “καρδιά” του καλοκαιριού με το θερμόμετρο να…έχει τρελαθεί “λιγάκι”. Ελπίζουμε τουλάχιστον ο Ιούλιος 2018 θα παραμείνει ένας καλοκαιρινός μήνας.  Ευχόμαστε ΟΛΟΙ να μπορείτε να βρίσκεστε και “κάποια” θαλάσσια περιοχή, απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό σας ψάρεμα.

Αυτός ο μήνας με τα μελτέμια να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, το ψάρεμα είναι δύσκολο. Για όσους όμως βγουν με τα καΐκια/βάρκες/σκάφη τους για ψάρεμα, φέρνουν καλές ψαριές. Οι σφυρίδες, τα φαγκριά, οι στήρες και οι τσιπούρες βρίσκονται σε αφθονία. Επίσης δεν αποκλείεται να “δείτε” και σαρδέλες, γάβρους, κολιούς, σκουμπριά, πελαγίσιος μπακαλιάρο, γαύρος, αστακός, γαρίδες, γόπα, μαγιάτικο, μελανούρι, μύδια, ξιφίας, σαρδέλες, σαφρίδι, σκουμπρί, σουπιά, τόνος, ροφός, σάλπα, συναγρίδα.

Πάμε να δούμε τώρα και το παλιρροϊκό φαινόμενο, σε αυτό τον μήνα:

Στο τέλος καθώς και στα μέσα του μήνα, οι ημέρες προβλέπονται να είναι αρκετά ιδανικές… όμως ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ειναι παιδιά! Θα ψαρεύουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και… ότι μας “κάτσει! 🙂

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑ!!!

 

Για ότι αφορά την ώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία ανάλογα με την περιοχή που σας ενδιαφέρει.

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω δεν αποτελούν δεδομένο και δεν προορίζονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις όσον αφορά ορισμένα είδη θαλάσσιων σπορ, βιομηχανία, ή οποιαδήποτε άλλη θαλάσσια / παράκτια δραστηριότητα. Είναι ευθύνη του χρήστη να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα είναι κατάλληλα για τον επιδιωκόμενο σκοπό. Παρακαλείστε να ελέγχετε τις πραγματικές συνθήκες (καιρός, τοποθεσία, εξοπλισμός…κτλ) πριν από την ανάληψη οποιασδήποτε δραστηριότητας.