Info-Shop

 

EBAY.GR ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

images

Αγαπητοί αναγνώστες του psarema.net!!!

 

Ύστερα από μια μακροχρόνια και εξονυχιστική αναζήτηση στο διαδίκτυο, διαπιστώσαμε ότι ένα από τα καλύτερα site για αγορά σε είδη αλιείας στο εξωτερικό, είναι ο διαμεσολαβητής ebay.com

 

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή μας την απόφαση είναι επειδή:

 

  • Έχει άκρως δελεαστικές τιμές!
  • Έχει χιλιάδες προϊόντα ψαρέματος (Καινούρια- Μεταχειρισμένα- Πρωτότυπα).
  • Διασφαλίζει τους αγοραστές του, διότι χρησιμοποιεί το ασφαλέστερο σύστημα πληρωμών… την paypal σε συνδυασμό με το ebay buyer protection (ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ)
  • Είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο (Κυριακές και αργίες) .
  • ΌΛΑ τα αντικείμενα έρχονται, απευθείας  στο σπίτι σου.

….και πολλά- πολλά ακόμα που θα τα ανακαλύψετε… “ψαχουλεύοντας το”!!!

 

Το μόνο αρνητικό της ιστορίας είναι ότι, επειδή τα προϊόντα προέρχονται από όλο τον κόσμο (εξωτερικό), αργούν να έρθουν στα σπίτια μας και ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει την αγγλική γλώσσα για να αγοράσει.

Από πλευρά μας, επειδή γνωρίζουμε αρκετά καλά τα μυστικά του, θα ψάχνουμε και θα παρουσιάσουμε σε όλους τους φίλους του psarema.net, τρόπους ώστε να μπορούν να αγοράζουν έξυπνα και οικονομικά από όλο τον πλανήτη!

Να είστε σίγουροι,  ότι αγοράζοντας από το ebay, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ακόμα και «πέσετε» σε απατεώνα!

Θα δημιουργήσουμε ένα «ξεχωριστό» άρθρο στο θεματολόγιο μας και θα ψάχνουμε τα προϊόντα που μας εντυπωσιάζουν και θα σας τα παρουσιάζουμε.

Θα προσπαθήσουμε μέσω του psarema.net να το κάνουμε όσο πιο φιλικό γίνεται στην χρήση του.

Αρχίζοντας με το ebay

1.Το πρώτο σας βήμα είναι να πραγματοποιήσετε μια έγγραφη.

Πατήστε στο παρακάτω banner για να μεταφερθείτε στο ebay:Click Here

Λίγες σημαντικές πληροφορίες: Λόγω της νέας πολιτικής του συστήματος της ebay, δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την διαδικασία εάν δεν εισάγετε μια ενεργή πιστωτική ή χρεωστική ή virtual «κάρτα». Αυτό το έκανε (και πολύ καλά έκανε), για να αποφύγει ψεύτικους λογαριασμούς. (…για την ιστορία και μόνο- θα σας πούμε ότι, κατά το παρελθόν πολλοί επιτήδειοι άνοιγαν ψεύτικους λογαριασμούς με ψεύτικα ονόματα και πωλούσαν «αέρα κοπανιστό», εις βάρος της «τιμής»  εταιρίας, (διότι πάντα σε αποζημιώνει ακόμα και εάν πέσεις σε απατεώνα). Τώρα όμως  τα πράγματα άλλαξαν. Για να πουλήσει (προσέξτε ΤΙ γράφουμε… ΜΟΝΟ για να ΠΟΥΛΉΣΕΙ) κάποιος στο ebay πρέπει υποχρεωτικά να  εισάγει πιστωτική κάρτα (Όχι χρεωστική ή virtual) και για να διαπιστώσουν ότι είναι πράγματι αυτός, στέλνουν και ένα «ραβασάκι» στην διεύθυνσή του με τον κωδικό ενεργοποίησης! 

Επίσης, για να κάνει κάποιος ανάληψη των χρημάτων του, θα πρέπει να δώσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αριθμό καταθετικού λογαριασμού, στο όνομά που να σχετίζεται με το όνομα της κάρτας, που δόθηκε κατά την εγγραφή! Μην μπερδεύεστε… αυτά είναι περισσότερο για όσους θέλουν να πουλήσουν μέσω ebay και όχι για εμάς που θέλουμε να αγοράσουμε!!!

2. Στο psarema.net έχουμε μέλη που αγοράζουν χρόνια από το ebay και είναι ευχαριστημένοι! Για αυτό λοιπόν, φτιάξαμε μια ξεχωριστή ενότητα σε συνεργασία πάντα με το ebay, οπού θα ψάχνουμε και θα βρίσκουμε για τους αναγνώστες μας, τα καλύτερα προϊόντα. Επειδή όμως συνεχώς θα ψαχουλεύομε το ebay τα αντικείμενα των άρθρων μας ΔΕΝ θα κρατούν για πάντα!

 

Τα βασικά με μια ματιά!

Μέσα από την σελίδα μας, και στην κατηγορία «που φτιάξαμε για εσάς» εμφανίζονται κατά χρονολογική σειρά , δειγματοληπτικά πάντα, μερικά προϊόντα σχετικά με το ψάρεμα που εντοπίσαμε.

Όπως θα παρατηρήσετε, συνήθως υπάρχουν τρεις (3) επιλογές που χρησιμοποιούνται στο ebay:

  1. Buy it now
  2. Bid now
  3. Αdd to watch list.

Η πρώτη επιλογή είναι για ΑΜΕΣΗ αγορά.

H δεύτερη επιλογή είναι για να δώσετε -προσφορά (πλειστηριασμός).

και η τρίτη επιλογή είναι για να το βάλετε σε μια λίστα παρακολούθησης, έτσι ώστε εάν θέλετε στο μέλλον να το αγοράσετε.

 Όπως καταλαβαίνετε… εάν δεν είστε σίγουροι για το αντικείμενο που “βλέπετε”,  σας προτείνουμε να διαλέξετε την τρίτη επιλογή γιατί  με την «πρώτη» το «δεσμεύετε». Όμως εάν στο αντικείμενο τελειώνει ο χρόνος του, μπορεί και να το χάσετε εάν δεν “πατήσετε” την επιλογή για να το αγοράσετε- buyit now.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είμαστε info-shop και όχι e-shop

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ PSAREMA.NET ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ. ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ) ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ EBAY. ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ- ΕΙΔΟΣ , ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ PSAREMA.NET ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ EBAY.  Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ! 

Τα αντικείμενα υπολογίζονται συνήθως σε δολάρια.

Για εκτενέστερη βοήθεια στο ebay δείτε ΕΔΩ (Για να εισέλθετε σε κάποιες σελίδες δώστε Password (συνθηματικό εισόδου): “psarema.net”

Εάν και εσείς έχετε εντοπίσει κάποιο ενδιαφέρον αντικείμενο αλιείας στο ebay, μπορείτε να μας το στείλετε στην ΕΔΩ για να το προβάλλουμε!