Στείλε μας και την δική σου ιστορία στο ψάρεμα

home-button-blue-star-1

 

 

Το δικό σου άρθρο

Γράψε στο psarema.net

Βήμα 1 από 7 - Βήμα 1

  • fishing-article

    Έχεις εμπειρία, γνώσεις ή τεχνική πάνω στο ψάρεμα;

    Θέλεις να την μοιραστείς με όλους τους φίλους του ψαρέματος;

    Εάν ΝΑΙ, τότε το psarema.net σου δίνει την δυνατότητα να το πραγματοποιήσεις μονο με λίγα "κλίκ"!

    Έχουμε ενσωματώσει μια "καινούρια" επιλογή στο psarema.net, έτσι ώστε να μπορείς και εσύ να γράψεις την δική σου ιστορία, προβάλλοντας την δική σου τεχνική ή εμπειρία, μέσα από τις σελίδες μας... Επώνυμα, ελεύθερα και δωρεάν!

    Γιατί; Δείτε μερικούς λόγους:

    • Το psarema.net είναι ένα διαδικτυακό- ενημερωτικό περιοδικό για την θάλασσα και το ψάρεμα που λειτουργεί σε 24/7 , με χιλιάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση!
    • Δεν είναι τυχαίο ότι, το psarema.net βρίσκεται στην ΠΡΩΤΗ σελίδα των "μηχανών" αναζήτησης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Κάνε κλίκ "εδώ" για το διαπιστώσεις και μόνος σου!
    • Δεν απαιτείται να είναι κάποιος επαγγελματίας αρθρογράφος. Μπορείς να συνεισφέρεις και εσύ με μια απλή εμπειρία σου, όπως και όσο θέλεις. Όπως και να μας στείλεις το κείμενό σου, εμείς, θα φροντίσουμε να δημοσιευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! (από Greeklish σε Ελληνικά, ορθογραφικούς έλεγχους... κτλ)
    • Το άρθρο σου θα έχει ταυτότητα και όλοι θα γνωρίζουν ποιος είναι ο δημιουργός του… Εσένα δηλαδή! Το psarema.net σέβεται τους δημιουργούς του!
    • Ότι μας στείλεις, δεν θα χαθεί με τον χρόνο σε έναν "τοίχο" των social media, αλλά θα υπάρχει στην Google μηχανή αναζήτησης για... ΠΑΝΤΑ! Για παράδειγμα, ακόμα και "κάποιος" να μην διαθέτει λογαριασμό σε f@cebook, το άρθρο σου ΣΙΓΟΥΡΑ θα το διαβάσει, με την πάροδο του χρόνου. Εαν κάνεις ΄"κλίκ" εδώ, θα διαπιστώσεις οτι το άρθρο με τίτλο "απίστευτος ροφός" ειναι ακόμα στην πρώτη σελίδα από το 2013!!!
    • ...και φυσικά , εμείς, όπως και εσύ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ και το ΨΑΡΕΜΑ και θέλουμε να το μοιραστούμε, διότι το ψάρεμα είναι... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
     

    Μόλις λάβουμε το κείμενο σου, θα το "δεις" στο psarema.net και θα ενημερωθείς με email!

      Ας ξεκινήσουμε!!!

 

Copy link
Powered by Social Snap