Σώτος- ψάρεμα και ψάρεμα

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας
 •  
 •  
 •  

Μερικές φορές πάντα η καλή παρέα στο ψάρεμα είναι κάτι που λίγοι θα το βρουν και θα το νοιώσουν έτσι όπως πρέπει,να είναι πάντα καλά οι φίλοι που δεν ενοχλούν τους δίπλα τους στο ψάρεμα. Καλημέρα παιδιά !!!

ψαρεμα και ψαρεμα
 • 77 σκέψεις για το “Σώτος- ψάρεμα και ψάρεμα”

  1. καλημέρα κυρ δάσκαλε…ωραια ψάρια πιάσατε με τον Μάνο…σε αναμονή για το μεγαλύτερο πάντως….να σαι καλά κυρ Σωτήρη.Πάνος από Πειραιά

  2. Καλή ψαριά Σωτήρη! Καλοφάγωτο να'ταν! Περιμένω ακόμα να φτιάξεις κανε΄να video για surfcasting να μας μάθεις!!! Χαιρετισμούς απο Αθήνα απο μένα και απο τους φίλους μου που σε βλέπουμε παρέα και σε χαίρομαστε!

  3. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ  ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΩΜΟΡΦΟ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ   ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΑΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΜΠΡΑΒΟ  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑΤΙΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ  ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ  ΨΑΡΙΑ ΦΡΣΚΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ΄……………ΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ

  4. Φίλε Σώτο, τι να πώ! Άρχοντας. Μέσα από τα βίντεο σου γαλουχής ψαράδες. Ο Μάνος ψαρούκλα έβγαλε. Βλέπουμε – ευχαριστιόμαστε – μαθαίνουμε!

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΤΟ!!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ (9 ΧΡΟΝΩΝ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΩΝ) ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΣΟΥ!! ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ… ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ!!! ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ… ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΨΑΡΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΑΡΚΑ) ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΛΗΜΝΟΥ!!!

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.