•  

Καλό μήνα σε όλους και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ για τους θρησκευόμενους φίλους μας. 

Ξεκίνησε ο Μάιος και βλέπουμε “ήδη” πολλά χαμόγελα σε αρκετούς  παράκτιους ψαράδες μας, αφού ισχύουν αρκετές απαγορεύσεις για τον μήνα αυτό.

Μάιος λοιπόν και ξεκινάνε οι Αθερίνες, Γαλέοι, Γαύροι, Γόπες, Γουρουνόψαρα, Κολιοί, Κουτσομούρες, Λυθρίνια, Μαγιάτικα, Μελανούρια, Μπαρμπούνια, Ξιφίες, Σαρδέλες, Σαφρίδια, Σκουμπριά, Συναγρίδες, Σφυρίδες, Τοννάκια, Τόννοι, Φαγγριά… και ότι καλό μας έρθει στην πετονιά μας!

Πάντα με γνώμονα τις καιρικές συνθήκες, μάλλον θα είμαστε σε «κάποια» ακτή ή βράχο με τα καλάμια μας αυτό τον μήνα! Για να δούμε… θα είμαστε τυχεροί (;)

Και όπως πάντα, εφόσον γνωρίζουμε την “ιδανικότερη” ημέρα , χρησιμοποιούμε τα παρακάτω στοιχεία ανάλογα με την περιοχή που μας ενδιαφέρει. Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα στον «περιηγητή»!

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΑιγίουΚιάτοΠάτρα
ΑφάντουΚωςΠεραία
Άγιος ΝικόλαοςΚυπαρισσίαΠέραμα
ΑγριάΛαύριοΠεραία-2
ΑιγάλεωΛευκάδαΠολίχνη
ΑίγιναΛουτράκιΠοτός (Θάσος)
ΑλεξανδρούποληΜάνδραΠρέβεζα
ΆλιμοςΜέγαραΠυλαία
ΑλιβέριΜενεμένηΠύλος
ΑνάβυσσοςΜεσολόγγιΠύργος
ΑργοστόλιΜεσολόγγιΡαφήνα
ΑσπρόπυργοςΜεσσήνηΡέθυμνο
ΧαλκίδαΜύκονοςΡόδος
ΧίοςΜύριναΣαλαμίνα
ΚέρκυραΜυτιλήνηΣητεία
ΕλευσίναΝαύπακτοςΣκιάθος
ΕρμούποληΝαύπλιοΣούδα
ΦαληράκιΝάξοςΣτυλίδας
Γάζι (Κρήτη)Νέα ΑγχίαλοςΣυκεών
ΗράκλειοΝέα ΑρτάκηΘέρμη
ΙεράπετραΝέα ΚαλλικράτειαΘεσσαλονίκη
ΚαλαμάκιΝέα ΜάκρηΤριάντα
ΚαλαμαριάΝέα ΜηχανιώναΒασιλικών
ΚάλυμνοςΝέα ΠέραμοςΒόλος
ΚάρυστοςΝέα ΣμύρνηΒούλα
Κάτω ΑχαΐαΝέον ΚαρλόβασιΞυλόκαστρο
ΚαβάλαΝίκαιαΖάκυνθος
ΚερατσίνιΠαλαιό Φάληρο 
Σας ενημερώνουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω δεν  αποτελούν δεδομένο και δεν προορίζονται για να καλύψουν τις  συγκεκριμένες απαιτήσεις όσον αφορά ορισμένα είδη θαλάσσιων σπορ,  βιομηχανία, ή οποιαδήποτε άλλη θαλάσσια / παράκτια δραστηριότητα. Είναι  ευθύνη του χρήστη να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα είναι κατάλληλα για τον  επιδιωκόμενο σκοπό. Παρακαλείστε να ελέγχετε τις πραγματικές συνθήκες (καιρός, τοποθεσία, εξοπλισμός…κτλ) πριν από την ανάληψη οποιασδήποτε δραστηριότητας.