Skip to content

Ώρες παλίρροιας για Αλιβέρι

Σήμερα Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2025, ο ήλιος ανέτειλε στο Αλιβέρι στις 7:15:46 h και το ηλιοβασίλεμα θα είναι στις 17:06:33 h. Στο διάγραμμα υψηλής παλίρροιας και άμπωτης παλίρροιας, μπορούμε να δούμε ότι η πρώτη παλίρροια ήταν στο 6:27 η και η επόμενη παλίρροια θα είναι στο 18:44 η. Το μόνο άμπωτη της ημέρας ήταν στις 11:53 η. Ο παλιρροιακός συντελεστής σήμερα είναι 45α χαμηλός τιμή, που σημαίνει ότι το εύρος (διαφορά μεταξύ υψηλής παλίρροιας και άμπωτης) θα είναι χαμηλότερο από ό,τι σε άλλες περιπτώσεις και τα ρεύματα θα είναι επίσης μικρά. Το μεσημέρι ο παλιρροϊκός συντελεστής πέφτει σε 44. Η μέρα τελειώνει με παλιρροιακό συντελεστή 44.

Τα ύψη σήμερα είναι 0.1 m, 0,0 m και 0.1 m αναφέρεται στο Mean Lower Low Water (MLLW).

Μπορούμε να συγκρίνουμε αυτά τα επίπεδα με τη μέγιστη παλίρροια που καταγράφεται στους πίνακες παλίρροιας για το Αλιβέρι που είναι του 0.2 m και ελάχιστο ύψος -0,2 m. Σήμερα έχουμε 9 ώρες και 50 λεπτά του ήλιου. Η ηλιακή διέλευση ήταν στο 12:11:09 h. Το φεγγάρι ανέτειλε στα νοτιοανατολικά (116°) στις 12:10 η και θα δέσει στα νοτιοδυτικά (247°) στις 22:24 η.

 Πηγή: https://psarema.net/category/idanikes-imeres-psarematos/

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω δεν αποτελούν δεδομένο και δεν προορίζονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις όσον αφορά ορισμένα είδη θαλάσσιων σπορ, βιομηχανία, ή οποιαδήποτε άλλη θαλάσσια / παράκτια δραστηριότητα. Είναι ευθύνη του χρήστη να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα είναι κατάλληλα για τον επιδιωκόμενο σκοπό. Παρακαλείστε να ελέγχετε τις πραγματικές συνθήκες (καιρός, τοποθεσία, εξοπλισμός…κτλ) πριν από την ανάληψη οποιασδήποτε δραστηριότητας.
Η μετάφραση έγινε με την υποστήριξη της Google