Καλώς ήλθατε στον κόσμο του ψαρέματος

 

Καλώς ορίσατε στο psarema.net, ένα μπλόγκ στο οποίο δεν αποσκοπούμε να αναδείξουμε τις δικιές μας τεχνικές ή να αλλάξουμε τον τρόπο ψαρέματος που γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Πιστεύουμε ατράνταχτα, ότι το ψάρεμα δεν αποτελεί “ελίτ” των λίγων, αλλά είναι μια εμπειρία που μπορούμε να την ζήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Δεν μας ενδιαφέρει λοιπόν, εάν είστε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης του είδους ή …εάν ακόμα πιάσατε σήμερα για πρώτη φορά την πετονιά στα χέρια σας. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να παρουσιάσουμε τις εμπειρίες όλων εσάς που ασχολήθηκατε, (έστω και από περιέργεια) σε αυτό το συναρπαστικό “κόσμο” της θάλασσας και του ψαρέματος! Παράλληλα δε, θα “ψάχνουμε” το διαδίκτυο και θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε για ότι νέο υπάρχει.

Στο psarema.net ΠΑΝΤΑ θα σας δίνεται η δυνατότητα, να μας στέλνετε τις δικές σας Φωτογραφίες, τα Βίντεο που ανεβάζετε στο youtube, ή ακόμα …και την προσωπική σας εμπειρία.

Το psarema.net δημιουργήθηκε και ενεργοποιήθηκε την Κυρ, 17 Φεβ 2013 22:00:20 UTC και ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας.

Ελάτε λοιπόν, να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας εμπειρία!

Σας ευχόμαστε Καλά Ψαρέματα!

Eπικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, συμπληρώνοντας την παρακάτω "φόρμα"
  • Πληκτρολογήστε αυτό που βλέπετε στην εικόνα και πατήστε "Επόμενο"