Είπε κανείς εάν υπάρχει θεός?

Όταν πολλοί  άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην «σκληρή» καθημερινότητα τους,  όταν τα δάνεια και οι υποχρεώσεις τους έχουν καταβάλει, όταν η ανεύρεση εργασίας είναι αδύνατη, όταν δεν υπάρχουν χρήματα… και πόσα ακόμα μπορούμε να αναφέρουμε… την ίδια στιγμή κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν αυτό το οποίο για εμάς, ίσως φάνταζε ακατόρθωτο…

Η συγκινητική ιστορία μας έρχεται από την Χαλκίδα, με έναν νεαρό  (από άνεργη πολύτεκνη οικογένεια με  άρρωστο πατέρα) όπου σκέφτηκε να «γεμίσει την  κατσαρόλα της κουζίνας  τους»… ψαρεύοντας. Χρησιμοποιώντας  λοιπόν μόνο λίγη πετονιά και ένα ψεύτικο δόλωμα αποφάσισε ο νεαρός να πάει για ψάρεμα με την ελπίδα ότι θα πιάσει (έστω και λίγα) ψάρια  για να ταΐσει την πολύτεκνη οικογένεια του. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απίστευτο. Τα ψάρια που έπιασε την ανώτερα των προσδοκιών του! Το eviazoom εντόπισε τον 28χρονο πριν από λίγα βράδια, την ώρα που ψάρευε και το αποτέλεσμα φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ από eviazoom

.

ΦΩΤΟ από eviazoom

ΦΩΤΟ από eviazoom

Μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ψαρια!!! Το πιο απίθανο από όλα όμως και το οποίο είναι  πραγματικά  άξιο θαυμασμού , είναι ότι αφενός το σημείο που ψαρεύει ο νεαρός δεν έχει μεγάλο βάθος και είναι εξαιρετικά σπάνιο να αλιεύσεις μεγάλο θήραμα εκεί και αφετέρου ότι ο  28χρονός εδώ και ένα χρόνο, ψαρεύοντας  μόνο με αυτό τον “φτωχό” εξοπλισμό, πάντα γεμίζει το τραπέζι της πολύτεκνης οικογένειας του. Τα ψάρια που πιάνει και παρά τις όποιες δυσκολίες όπου εμφανώς υπάρχουν, είναι ικανά  ώστε το τραπέζι τους είναι πάντα γεμάτο, όπως “εξομολογήθηκε” και ο ίδιος σε τοπικό ιερέα της περιοχής.

Όσοι γνωρίζουν από ψάρεμα, καταλαβαίνουν ότι  για να επιτύχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα και μάλιστα σχεδόν καθημερινά,  είναι αδύνατο χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, πόσο μάλιστα για ψάρεμα απίκο. Εδώ λοιπόν δεν μιλάμε για ένα γεγονός, αλλά για ένα αληθινό θαύμα !!!

Οι πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό προέρχονται από το : http://eviazoom.blogspot.gr/