Καλό μήνα ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ σε όλους μας!!! Επιτέλους τελείωσε ο Μάιος και…μύρισε για τα καλά το καλοκαίρι!

Ολοταχώς λοιπόν όλοι για ψάρεμα (απλά το αναφέρουμε γιατί είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι όλοι είστε ΗΔΗ εκει). Ο υποβρύχιος κόσμος που «παίζει» συνήθως αυτό τον μήνα είναι: σαρδέλες, κολιοί, σκουμπριά, πελαγίσιος μπακαλιάρος, σαφρίδια, αστακοί, γαρίδες, γαύρος, γόπες, μελανούρια, μπαρμπούνια, μύδια, ξιφίας, ροφός, σκουμπρί, τόνος, σουπιές, φαγκρί, σάλπα, συναγρίδα. Όσον αφορά τώρα το παλιρροϊκό φαινόμενο… χμ! Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται αυτός ο μήνας… Δεν νομίζετε? Όπως και να έχει, ΚΑΛΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!  

Και όπως πάντα, εφόσον γνωρίζουμε την “ιδανικότερη” ημέρα , χρησιμοποιούμε τα παρακάτω στοιχεία ανάλογα με την περιοχή που μας ενδιαφέρει. Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα στον «περιηγητή»!

Στο psarema.net εχουμε ενσωματώσει μερικά επιπλέον δεδομένα, όπως για παράδειγμα “πόσο επί της %” είναι φωτεινή η σελήνη όταν βρίσκεται στον μεσημβρινό”, για να εμπλουτίσετε τις δοκιμές σας, σε κάθε σας ψάρεμα.
          Για να δούμε τις τις παλίρροιες ελέγχουμε τα στοιχεία που εμφανίζονται όπως παρακάτω: Πατήστε την επιλογή “Πόλεις” και θα σας μεταφέρει σε μια ΝΕΑ σελίδα. Η σελίδα αυτή  εστιάζει στην παλιρροϊκή δραστηριότητα της περιοχής!
Αυτό που διαβάζουμε (πχ.  για την περιοχή της Κυπαρισσίας) είναι ότι: Η Πρώτη Άμπωτη ή Χαμηλή παλίρροια θα είναι στις 00:49 πμ τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η  Πρώτη Πλημμυρίδα ή Υψηλή παλίρροια θα είναι στις 07:16 πμ, το πρωί της Πέμπτης.

Πατήστε για να δείτε την: ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ 55 ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

ΩΡΕΣ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑΣ

Αιγίου

Κιάτο

Πέραμα

Αφάντου

Κως

Πειραιάς

Άγιος Νικόλαος

Κυπαρισσία

Ποτός (Θάσος)

Αγριά

Λαύριο

Πρέβεζα

Αιγάλεω

Λευκάδα

Πύλος

Αίγινα

Λουτράκι

Πύργος

Αλεξανδρούπολη

Μάνδρα

Ραφήνα

Άλιμος

Μέγαρα

Ρέθυμνο

Αλιβέρι

Μενεμένη

Ρόδος

Ανάβυσσος

Μεσολόγγι

Σαλαμίνα

Αργοστόλι

Μεσολόγγι

Σητεία

Ασπρόπυργος

Μεσσήνη

Σκιάθος

Χαλκίδα

Μύκονος

Σούδα

Χίος

Μύρινα

Στυλίδα

Κέρκυρα

Μυτιλήνη

Θέρμη

Ελευσίνα

Ναύπακτος

Θεσσαλονίκη

Ερμούπολη

Ναύπλιο

Βασιλικό

Φαληράκι

Νάξος

Βόλος

Γκάζι (Κρήτη)

Νέα Αγχίαλος

Βούλα

Ηράκλειο

Νέα Αρτάκη

Ξυλόκαστρο

Ιεράπετρα

Νέα Καλλικράτεια

Ζάκυνθος

Καλαμάκι

Νέα Μάκρη

Καλαμαριά

Νέα Μηχανιώνα

Κάλυμνος

Νέα Πέραμος

Κάρυστος

Νέον Καρλόβασι

Κάτω Αχαΐα

Παλαιό Φάληρο

Καβάλα

Πάτρα

Κερατσίνι

Περαία

Επίσης αναφέρονται, για προϊδεασμό και τα δεδομένα παλίρροιας της επόμενης ημέρας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ: Οι πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω δεν αποτελούν δεδομένο και δεν προορίζονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις όσον αφορά ορισμένα είδη θαλάσσιων σπορ, βιομηχανία, ή οποιαδήποτε άλλη θαλάσσια / παράκτια δραστηριότητα. Είναι ευθύνη του χρήστη να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα είναι κατάλληλα για τον