Νεκρός εντοπίστηκε 71χρονος ψαράς

Ένας 71χρονος αλιέας εντοπίστηκε αναίσθητος τις βραδινές ώρες της Παρασκευής από συνάδελφό του, στη θαλάσσια περιοχή Μανάγρου Βολίσσου βορειοδυτικά της Χίου, επί του σκάφους «Παναγιά», του οποίου ήταν κυβερνήτης.

Ο έτερος αλιέας παρείχε στο συνάδελφό του τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ρυμούλκησε το «Παναγιά» στο λιμένα Λιμνίων Βολοσσού, από όπου ο 71χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο νοσοκομείο Σκυλίτσειο, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Σχετική προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
Αναδημοσίευση απο  Αττική Περιφέρεια

 

Πνίγηκε υποβρύχιος ψαράς στην Αντίκυρα


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής από τη θαλάσσια περιοχή Τράχηλας του Νομού Φωκίδας ένας άνδρας 45 ετών.

Ο 45χρονος διενεργούσε υποβρύχια αλιεία και εντοπίστηκε από χειριστή παραπλέοντος σκάφους αναψυχής να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας σε ύπτια θέση, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Ανεσύρθη με τη συνδρομή και δεύτερου σκάφους και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διεκομίσθη στο αλιευτικό καταφύγιο περιοχής Αγ. Ισίδωρου Αντίκυρας.

Στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αντίκυρας.
Πηγή Madata.gr