Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
polu kalos
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Πολύ ωραίο βίντεο δείξτε σε επόμενο βίντεο πώς μπορούμε να βρούμε την μάνα
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Μπράβο φίλε Αντώνη χαράς στο κουράγιο σου με τέτοιο κρύο έμαθα πως χιόνισε στη Λήμνο χαιρετίσματα από καρδιτσα
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Επ….τι έχουμε πει; 😂 Θα σας μαλώσω με τις λίγδες 🤔 …. Αποκλείεται να μην έχει μεγάλες η Λήμνος κάπου εκεί είναι λίγο πιο μέσα πιο μακρινή βολή αφού μαζεύεις μάζεψε καμία πορφύρα που τις προτιμούν και οι μεγάλες.
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Μπράβο Αντώνη… με το δολωμα που βρήκες μόνο σου κανει το ψάρεμα ακόμα πιο ωραίο…συγχαρητήρια.👍
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Μπράβο.Αντωνη
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Πώς βγαίνουν τα μονοδολ και οι μανες
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Nice fishing!
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Μπραβο ωραιο ψαρεματακι. Λυσε μου τωρα και μιά απορια, για πιο λογω εχεις επανω σου το τσαντακι? Το εχω δει και σε αλλον να το κανει αυτο. Εξυπηρετει καπου στο ψαρεμα?
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
η τσιπουρες οι 200 γραμμες που πηρες γινονται τερατα αν δε ξερεις οπως και οι συναγριδες
οποτε καλο ειναι να τις αφηνεις μεσα γιατι μια τσιπουρα για να γεννησει θελει περιπου τα 3 ετη
και γενναει απο 20.000 εως 80.000 αυγα ημερησιως αντι να δινεις το παραδειγμα στους αλλους
κανεις τα ιδια λαθη που κανουν ολοι.
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Πολυ ομορφο βιντεο αδερφε μου,οπως παντα………
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
wow dapet babon kawan👍👍👌😁
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Μπράβο φίλος πολύ κρύο φάγατε. Αν μπορείς κάνε κανένα βίντεο αναλυτικά πως βγάζουμε μάνες τα μέρη που συχνάζουν τι σημάδια έχουν. Και αν γνωρίζεις κάνε βίντεο και για δόλωμα σωλήνα ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό ψάρεμα να έχετε πάντα.
!!!!ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ!!!
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Χρόνια πολλά Κύριε Αντώνη από μένα και τον μπαμπά να περνάτε πάντα καλά
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Καλισπερα φίλε μου πολύ ορεο το βίντεο που αναρτισες αν θέλις και μπόρο ν βοιθισο ανέβασε το στην ομάδα Μ στο Edessa FISHING TEAM ευχαριστώ
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Ένα καταπληκτικό Ψάρεμα και ακόμη ένα πανέμορφο βίντεο!
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Καλημέρα Αντώνη. Συγχαρητήρια για τις μουρμούρες σουτ και τη τσιπουριτσα. Επίσης και στο Νίκο.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!!!!,,👍💋❤️
10 Απριλίου 2022 @ 7:53 μμ
Πολυ ωραιο βιντεο…συνεχισε ετσι