Η δύναμη χιλιάδων lumens στα… χέρια σας!

Μετατρέψτε την νύχτα σε μέρα με αυτόν τον καταπληκτικό αδιάβροχο φακό!

 

Τι μας άρεσε:

  • Ο φακός χρησιμοποιεί 3Χ LED, με αποτέλεσμα να παράγει μια πολύ δυνατή δέσμη  φωτός.
  • Η Έξοδος φωτεινότητας χιλιάδων lumens [lm].
  • Το πιο σημαντικό, είναι ότι φακός είναι αδιάβροχος και ειδικά σχεδιασμένος για καταδύσεις. Το βάθος κατάδυσης που μπορεί να επιτύχει είναι τα 100 μέτρα!!!
  • Η εσωτερική καλωδίωση έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να επιτυγχάνεται μια υψηλής απόδοσης κυκλώματος ενισχυτή και με αυτό τον τρόπο μπορεί να χρησιμοποιεί τις μπαταρίες στο μεγαλύτερο βαθμό. Το σώμα του φακού είναι κατασκευασμένο  από κράμα αλουμινίου αεροσκαφών με αποτέλεσμα να τον κάνει αρκετά στιβαρό.
  • Αυτός ο φακός χρησιμοποιεί ένα ειδικό  ανακλαστήρα, για μια πιο  ομαλή ανάκλαση του φωτός. Η δέσμη του, λόγω του ειδικού ανακλαστήρα, είναι πιο ομοιόμορφη, σε μια πιο σταδιακή μετάβαση μεταξύ του hot spot ( κέντρου  δέσμης) και του  spill  (περιφέρεια δέσμης).
  • Η καλύτερη σχέση τιμής- απόδοσης!

[ebayfeedsforwordpress feed=”http://rest.ebay.com/epn/v1/find/item.rss?availableTo=GR&keyword=CREE+XM-L+T6+LED+-1800LM&sortOrder=BestMatch&programid=1&campaignid=5337820425&toolid=10039&listingType1=AuctionWithBIN&listingType2=FixedPrice&freeShipping=true&lgeo=1&descriptionSearch=true&feedType=rss” items=”1″]

 

Δείτε πώς θα χειριστείτε το ebay πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε

 

Τι είναι το lumen;

Το Lumen (σύμβολο: lm) (Λούμεν).

Είναι η μονάδα SI ( International System)(Μετρικό Σύστημα) της φωτεινής ροής. Μετρά την δύναμη του φωτός όπως γίνεται αντιληπτό από το ανθρώπινο μάτι. Η φωτεινή ροή διαφέρει από τη ροή ακτινοβολίας. Μετρά την εκπεμπόμενη συνολική ισχύ του φωτός.

Σημ: Το αντικείμενο προτάθηκε από τους αναγνώστες μας