Όσοι είστε “φίλοι” του υποβρύχιου ψαρέματος, “πάρτε” μία δυνατή γεύση από το υποβρύχιου ψάρεμα του φίλου μας  Ilia Zarotiadis.

Πραγματικά, πολύ όμορφα πλάνα σε ένα τόσο “μικρό” βίντεο, που όμως δεν του λείπει τίποτα στο να θυμίζει μία ακριβοπληρωμένη κινηματογραφική παραγωγή.

Quest 1 λοιπόν ” An Aggressive Dentex ” και όπως καλά καταλάβατε έχει να κάνει με συναγρίδες! Έχω εντοπίσει τα ψάρια τα οποία κολυμπούν στο χείλος ενός βραχώδους κοψίματος του βυθού που πέφτει σε μεγάλο βάθος. Σε εκείνο το σημείο δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα σημείο να κρύψω το σώμα μου και να κάνω καρτέρι. Αν επιχειρούσα καρτέρι ακάλυπτος δεν θα με πλησίαζε κανένα ψάρι και θα τα ενοχλούσα. Αυτά μετά θα βάθαιναν και θα τα έχανα. Έτσι αρκετά μακρύτερα από το κόψιμο εντόπισα για γούβα στο βυθό. Κάτι σαν κρατήρα πάνω στον συμπαγή πέτρινο βυθό. Εκεί μπορούσα άνετα να κρύψω τον όγκο μου και να καρτερέψω. Με 1-2 λαρυγγισμούς τα ψάρια αρχίζουν να πλησιάζουν από αρκετά μακρυά. Δυστυχώς το μεγαλύτερο στρίβει και απομακρύνεται εκτός βεληνεκούς, αλλά το αμέσως επόμενο και μικρότερο πλησιάζει επιθετικά! Η βολή γίνεται σε πρώτο χρόνο πριν στρίψει το ψάρι και είναι καίρια! Η όμορφη κόκκινη βασίλισσα είναι δική μου…

Εξοπλισμός: Freedive Greece, Deep Master, Teak Sea, Stream Ribs, Meandros, Slastik Sunglasses