Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μία περίπτωση κλοπής ψαριών και μία απόπειρα από ιχθυοτροφείο στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες προέκυψαν τα στοιχεία ενός 31χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 31χρονος, μαζί με άλλους δύο άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, τις βραδινές ώρες της 3/4-2-2014, εισήλθαν σε ιχθυοτροφείο στη Νέα Καρβάλη και αφαίρεσαν 70 κιλά ψάρια.

Επίσης, την 6-2-2014, τις πρώτες πρωινές ώρες, οι τρεις δράστες εισήλθαν εκ νέου στο ιχθυοτροφείο και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ποσότητα ψαριών, χωρίς όμως να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για την ταυτοποίηση των συνεργών και τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: xanthipress.gr
Αναδημοσίευση απο : Zougla