Τόνοι, Απλά Απίστευτοι!!!!!

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας
 •  
 •  
 •  

Εξαιρετική προσπάθεια και είναι αυτό που μετράει τελικά!!!

Στο ψάρεμα μας στοχεύσαμε  μαγιάτικα σε μία ξέρα, έτσι λοιπόν στο ξημέρωμα πιάσαμε τα δολώματα μας και ξεκινήσαμε τη συρτή με μολύβι φύλακα! Δυστυχώς όμως τη συγκεκριμένη μέρα αντί για τα μαγιάτικα κάνανε την εμφάνισή τους μεγάλοι τόνοι και φυσικά πριν καν το καταλάβω ένας από αυτούς δεν αντιστάθηκε και πιάστηκε στην αρματωσιά μας! Η ταλαιπωρία που ακολουθεί από τη ζέστη αλλά και από τα ασταμάτητα κεφάλια του ψαριού απερίγραπτη, 2 ώρες μάχης και το ψάρι έμοιαζε ασυγκίνητο, τελικά έπειτα από δυόμισι ώρες με τα φρένα στα 5κιλά την πρώτη ώρα και στα 8 κιλά την υπόλοιπη παραδόθηκα εγώ όχι το ψάρι. Σε ένα κεφάλι του ψαριού σταμάτησα την πομπίνα του μηχανισμού με αποτέλεσμα να κόψει το διπλωμένο παράμαλλο στα 57 χιλιοστά που έχει στο στόμα! Μας χάλασε το ψάρεμα αλλά τι να κάνουμε στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Το μόνο καλό που βγαίνει από τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι ο δοκιμάζονται οι αντοχές  και η ποιότητα των εργαλείων και φυσικά και οι δικές μας. Μερικές στιγμές από το ψάρεμα στο βίντεο που ακολουθεί. Καλά ψαρέματα και καλές θάλασσες σε όλους! (κείμενο, από το εισαγωγικό μήνυμα του βίντεο)

George Karakolidis
 • 5 σκέψεις για το “Τόνοι, Απλά Απίστευτοι!!!!!”

  1. Γιώργο το επόμενο να είναι στη βάρκα.Μου φαίνεται είχες και άλλο άτομο στη βάρκα μήπως έπρεπε να το παλέψεις ποιο πολύ μαζί με το φίλο σου εκεί ? Σάκης από Κοζάνη με την παρέα.

  2. Κριμα ρε φιλε Γιωργο ( Συρακουλας δημητρης απο σφακια ) εχθες εβγαλα εναν 47 κιλα με το 52 παραμαλο που μου στειλατε απο το μαγαζι σε κανενα 40αλεπτο με 8 κιλα φρενα με 30λιμπρο τεκνιουμ σιμανο αλλα με ηλεκτρικο μηχανακι. το δικο σου ψαρι απο οτι φανηκε πρεπει να ηταν μεγαλυτερο ! Κριμα Ευχομαι το επομενο να το καταφερεις και να μπει στην βαρκα. !

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.