Τραγικό περιστατικό συνέβη στη θάλασσα του Ζούμπερι, όταν ένας 45χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει έναν ηλικιωμένο. Το μεσημέρι της Κυριακής, υπό την παρουσία ισχυρών ανέμων και κυμάτων, ο ηλικιωμένος βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο 45χρονος βούτηξε στο νερό για να τον βοηθήσει. Παρά τις ηρωικές του προσπάθειες και αφού κατάφερε να σώσει τον ηλικιωμένο, ο ίδιος δεν κατάφερε να βγει στην επιφάνεια.

Στην παραλία επικράτησε αναστάτωση καθώς μέλη της οικογένειας του άνδρα παρακολουθούσαν το τραγικό συμβάν. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και έφτασαν άνδρες του Λιμενικού Ραφήνας. Παρά τις προσπάθειες για ανάνηψη τόσο στην παραλία όσο και στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, ο 45χρονος δεν επανήλθε στη ζωή. Το γεγονός προκάλεσε σοκ και θλίψη σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Η είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο άνδρας, πιθανώς αραβικής καταγωγής, θυσίασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, με την οποία είχαν πάει για να απολαύσουν την ημέρα τους στην παραλία. Οι λεπτομέρειες της τραγωδίας αναμένεται να αποσαφηνιστούν από τις αρχές, ενώ το γεγονός αναδεικνύει τη σημασία της παρουσίας ναυαγοσωστών και την ανάγκη για προσοχή κατά τη διάρκεια κολύμβησης σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.