Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε τις πύλες της η έκθεση Boat and fishing 2019, (η οποία ολοκληρώνεται σήμερα) μια έκθεση που έγινε πλέον θεσμός για το κοινό τις θάλασσας, αφού πλέον οι λάτρες του είδους την περιμένουν κάθε χρόνο, πως και πως!

Φέτος ειδικά, αυτό που καινοτόμησε στην έκθεση, ήταν ο θαλάσσιος αθλητισμός, με πολλούς εκθέτες των θαλάσσιων σπορ, να δίνουν το δυναμικό παρόν.  Αυτό δείχνει και μια άνθηση για τον θαλάσσιο αθλητικό τουρισμό, εν όψη του φετινού καλοκαιριού.

Τα εκθέματα? Θα τολμούσαμε να πούμε, ότι ήταν άκρως εντυπωσιακά και…αρκετά για να”χαζεύεις” με τις ώρες. Το ψάρεμα και η κατάδυση είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκθεση, αλλά η και ποικιλία των σκαφών δεν μας άφησε παραπονούμενους… Ακόμα και ο πιο δύστροπος, δεν θα δυσκολευόταν να βρει αυτό που ψάχνει!

Σε γενικές γραμμές, αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν, η άρτια οργάνωση των συντελεστών αλλά και η μεγάλη προσέλευση του κοινού, δίνοντας μας  έναν αισιόδοξο μήνυμα, για ότι αφορά στην αλιεία γενικότερα, μιας και διανύουμε ακόμη δύσκολες εποχές.

Φυσικά, σε αυτό το μεγάλο γεγονός δεν μπορούσε να έλειπε και το psarema.net προσφέροντάς σας  μία πλούσια συλλογή φωτογραφικού υλικού, για όλους εσάς που δεν είχατε την ευκαιρία, να παρευρίσκεστε σε αυτή την μεγάλη έκθεση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας λοιπόν για του χρόνου!

Ιδιαιτέρως το psarema.net ευχαριστεί τον Τάσο Χαλαρή και όλη την ομάδα του xt diving για την φιλοξενία και την διευκόλυνση μας στους χώρους της εκθέσεως.

[ngg src=”galleries” ids=”40″ display=”basic_thumbnail” images_per_page=”130″]