[Έθνος]: Αναγνωρίστηκε η ακέφαλη σορός που βρέθηκε στα Κύθηρα

Σε έναν 32χρονο άνδρα, που είχε εξαφανιστεί από τις 21 Σεπτεμβρίου, ανήκει η ακέφαλη σορός που εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε ακτή των Κυθήρων.

Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε η σορός ενός άντρα σε βραχώδη ακτή στα Κύθηρα χωρίς κεφάλι και σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Η σορός του θύματος έφερε στολή κατάδυσης καφέ παραλλαγής, δύο μαύρα καλτσάκια κατάδυσης και κίτρινο βραχιολάκι από σχοινί στον καρπό του δεξιού χεριού, και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και την ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος.

Σύμφωνα με το notospress.gr, η στολή κατάδυσης που φορούσε και ένα τατουάζ στην πλάτη του, βοήθησαν τους οικείους τους να αναγνωρίσουν το πτώμα. Πρόκειται για έναν 32χρονο που στις 21 Σεπτεμβρίου είχε μεταβεί για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή του Πόρτο Κάγιο της Μάνης και έκτοτε αγνοείτο η τύχη του.

Κατά την νεκροψία-νεκροτομή ο ιατροδικαστής κατέληξε πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, ενώ για να γίνει και επίσημη ταυτοποίηση θα ακολουθήσει και τεστ DNA.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΘΝΟΣ