•  

Από αέρος, θαλάσσης και ξηράς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ψαροντουφεκά από το Προμύρι νοτίου Πηλίου, ο οποίος αγνοείται εδώ και δύο ημέρες από το απόγευμα που έπεσε για υποβρύχιο ψάρεμα στην παραλία Μουρτιά Ν. Πηλίου.

Στην ευρείας κλίμακας έρευνα συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ενώ από ξηράς πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τρία περιπολικά οχήματα με τη συνδρομή οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Μηλέων, του Πυροσβεστικού Σταθμού Αργαλαστής και απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην περιοχή έσπευσε και κλιμάκιο ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ το πρωί απογειώθηκε ελικόπτερο και απέπλευσε για την περιοχή επιπλέον ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού. Επιπροσθέτως, στις έρευνες συνδράμουν ιδιωτικό σκάφος και ιδιώτες δύτες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Λέσχης Εθελοντών Βατραχανθρώπων, χωρίς ωστόσο αποτελέσματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παραλία της Μουρτιάς στο Ν. Πήλιο, βρέθηκε το αυτοκίνητο του ψαροντουφεκά καθώς και τα ρούχα του. Ο αγνοούμενος ήταν έμπειρος ψαροντουφεκάς, ενώ οι ντόπιοι θυμούνται ότι είχε χάσει τον πατέρα του σε παρόμοιο ατύχημα στη θάλασσα.

Πηγή : http://www.athensvoice.gr