ψάρεμα-σκάφοςΗ πολυαναμενόμενη έκθεση boat and fishing in greece άνοιξε τις πύλες της για πρώτη φορά στο helexpo palace στο Μαρούσι και η απόλυτη έκθεση ψαρέματος έγινε γεγονός! Ήταν ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Εβδομήντα (70) εκθέτες για το ψάρεμα, εκπληκτικά περίπτερα,  ενδιαφέρουσα σεμινάρια τεχνικής όλων των στυλ ψαρεμάτων, μέχρι και συντηρήσεως κινητήρων… και πολλά άλλα! Πραγματικά είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοια κοσμοσυρροή σε έκθεση και ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Ήταν μια ευχάριστη νότα αισιοδοξίας και αφετηρία ότι μπορούμε να πραγματοποιούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και στο μέλλον. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες!
Το psarema.net θέλει να ευχαριστήσει για την φιλοξενία του τον Κ. Δημήτρη Σπύρου στο περίπτερο της FURUNO. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία MARINCO
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δρόσο και τους συνεργάτες του για την διευκόλυνση μας και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα τέτοιες επιτυχίες!
Απολαύστε μερικές στιγμές από την έκθεση, όλοι εσείς που δεν είχατε την δυνατότητα να ζήσετε από κοντά, αυτή την ξεχωριστή εμπειρία:
[nggallery id=15]