Η εισαγγελέας Βόλου άσκησε δίωξη στους δύο ψαράδες που είδαν τελευταίοι τον Γιώργο Καραμιχαϊλίδη 30 χρόνων, στο λιμανάκι της Βότσης. Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι η έκθεση ατόμου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος.

Η δικογραφία βρίσκεται πλέον στα χέρια της ανακρίτριας Βόλου.

Η Δικαιοσύνη ασχολήθηκε με την υπόθεση μετά από μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του αγνοούμενου κατά των δύο ψαράδων αμέσως μετά την έρευνα του «Τούνελ».

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας Σπύρος Δεσύλλας, ανέφερε:

«Η εισαγγελέας έστειλε τη δικογραφία στην ανακρίτρια, η οποία καλεί τους δύο ψαράδες που είδαν τελευταίοι τον αγνοούμενο και φέρονται να διαπληκτίστηκαν μαζί του. Τους κατηγορεί ότι τον εξέθεσαν σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος. Αξίζει να τονίσουμε πως έγινε έρευνα σε βάθος. Μεταξύ άλλων στοιχείων, εξετάστηκε σπιθαμή προς σπιθαμή ότι ειπώθηκε στην εκπομπή σας από τη δική σας έρευνα και μάλιστα με τη βοήθεια τεχνικών συμβούλων. Η Δικαιοσύνη με τη συνδρομή του «Τούνελ»,  κάλυψε τα κενά που υπήρξαν. Πιστεύω πως είναι μόνο η αρχή. Υπάρχουν πολλές αντιφάσεις και ίσως βγουν κι άλλα στοιχεία στην επιφάνεια, ώστε να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη στον Γιώργο εκείνο το βράδυ».

Πηγή: anikolouli.gr