Εάν μας ρωτούσατε να σας πούμε με μία λέξη την εντύπωσή μας για την έκθεση Ψάρεμα- Σκάφος, που διοργάνωσε για 3ή συνεχή χρονιά το περιοδικό Boat & Fishing, αυτή θα ήταν… ΧΑΜΟΣ!!!.

Όποιος και εάν βρέθηκε εκεί, σίγουρα θα έχει μείνει με (τουλάχιστον) πολύ καλές εντυπώσεις και δεν είναι τυχαίο ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν και φέτος «κάτι» παραπάνω από ικανοποιητική. Αρίστη διοργάνωση και αρκετοί εκθέτες, οι οποίοι «έκλεψαν» τις εντυπώσεις!

Με την ελπίδα ότι και του χρόνου θα δούμε αντίστοιχο γεγονός, ας πάρουμε μια πολύ μικρή γεύση από αυτή την «μεγάλη» έκθεση.

Η Dream Team του Τάσου Χάλαρη σε πλήρη απαρτία!!!

Η έμπειρη ομάδα του XT Diving Pro, πιστεύουμε ότι ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα της εκθέσεως. Άφησε με ανοικτό το στόμα, όσους το επισκέφτηκαν και είχαν την τύχη να “μάθουν¨ από πρώτο χέρι, ότι πληροφορίες χρειαζόντουσαν για την κατάδυση και το υποβρύχιο ψάρεμα.

http://www.xtdiving.com/

Κρατήστε την ανάσα σας…. Diverib 550: Ένα σκάφος για όσους πραγματικά ψάχνουν το τέλειο.

Ο άριστος σχεδιασμός του- με την αναλογία των κιλών του, είναι ο κύριος λόγος που αυτήν την στιγμή, το κατατάσσουν μέσα στα κορυφαία στην κατηγορία των RIB.

Με μήκος από 3.60 – 4.10 – 4.60 – 495 – 4.99 – 5,50 σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

http://diverib.gr/

Ως γνωστόν, ο Έλληνας από την φύση του είναι πολυμήχανος. Έτσι λοιπόν και ο Γιώργος Ντοβας κατασκεύασε την el-reel για να μας «κάνει» την ζωή ακόμη πολύ πιο εύκολη, φτιάχνοντας ηλεκτρικούς μηχανισμούς, για σχεδόν όλα τα είδη ψαρέματος, σε άριστη ποιότητα, αλλά και προσιτή τιμή. Τον «βρήκαμε» στην έκθεση και τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Επισκεφτείτε το site του για να βρείτε ότι πληροφορία θέλετε. http://el-reel.grΦυσικά… δεν έλειπαν και οι «όμορφες» παρουσίες…

…καθώς και εκλεκτά «μωράκια» για τους λάτρεις! 🙂

Αρκετά και ενδιαφέροντα σεμινάρια, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την διάρκεια της έκθεσης, στα οποία είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε από κοντά.

…και επειδή αρκετοί από εσάς που δεν είχαν την τύχη να βρίσκονται εκεί θα “ήθελαν” περισσότερα, απολαύστε ακόμα μερικές εικόνες από την επίσκεψή μας στην έκθεση.

no images were found

Το psarema.net ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον κ. Παναγιώτη Ζώτο για την φιλοξενία του στον χώρο τις έκθεσης