Η Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος 2014 που διοργανώνει το περιοδικό Boat & Fishing in Greece αποτελεί το θαλασσινό γεγονός της χρονιάς! Είναι η πρώτη φορά που σε μία έκθεση συνδυάζεται το Ψάρεμα με το Σκάφος, και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δύο αυτές δραστηριότητες. Οι φίλοι της θάλασσας έχουν πλέον την δική τους έκθεση για να δουν όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς, εξειδικευμένο εξοπλισμό για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, σκάφη, κινητήρες, ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας και να ενημερωθούν από το πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης.

———————————————————-

Η νέα γενιά πολυεστερικών σκαφών Compass εντυπωσιάζει! Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την γκάμα  από τις εταιρίες Kokkinos και Παρμακλής Marine!

….

Στο περίπτερο της MOTOCRAFT θα βρίσκεται το Montauk της θρυλικής εταιρίας Boston Whaler, το οποίο αποτελεί το πιο ευρύχωρο, στιβαρό και αβύθιστο σκάφος στην κατηγορία του! Επίσης οι άνθρωποι της MOTOCRAFT, αποκλειστικής αντιπροσωπείας για την χώρα μας, μπορούν να σας ενημερώσουν για όλα τα μοντέλα του αμερικάνικου ναυπηγείου.

Η εταιρία Motocraft ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων της Johnson Outdoors  θα έχει στη διάθεση του κοινού τα πασίγνωστα Humminbird (βυθόμετρα, GPS, Radar, Autopilot), τα downrigger Cannon και τις ηλεκτρικές εξωλέμβιες MinnCota σε πρώτη επίσημη παρουσίαση!

Συμβατικά φουσκωτά Escape24 Φουσκωτά Σκάφη Κανό-Καγιάκ, ηλεκτρικοί κινητήρες Haswing, κανό – καγιάκ, και εξωλέμβιοι κινητήρες είναι κάποια από τα εκθέματα της Escape 24 που κάνουν την εξόρμηση στη θάλασσα προσιτή για όλους!

 

Η εταιρία Trygons αναμφισβήτητα έκλεψε τις εντυπώσεις σπάζοντας το ρεκόρ οικονομίας με το EcoRunner 5.90 ταξιδεύοντας με 24 λίτρα 105 ν.μ. απόσταση από το Σούνιο ως την Σαντορίνη. Δείτε από κοντά το σκάφος και τον κατασκευαστή Αλέξανδρο Σαρασίτη

Η εταιρία Olympic RIBS του κ. Δημήτρη Καρυοφύλλη συνεχίζει την δυναμική πορεία της παρουσιάζοντας  νέα μοντέλα που εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο την γκάμα των σκαφών που διαθέτει ενώ παράλληλα ανανεώνει το Olympic 500 Pro το οποίο αποτελεί ένα από τα best seller του ναυπηγείου...

………………… ………………………. ……………………… ……………………….. ……………………..

Η εταιρία Furuno Hellas S.A. θα κάνει δυναμική παρουσία  και οι φίλοι της εταιρίας θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα, να μάθουν για τις λειτουργίες, και τις δυνατότητες που προσφέρουν.

Εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που τα σχέδια του Black Mamba είδαν την δημοσιότητα! Το ιδιαίτερο High Performance RIB θα έχει μία δυναμική παρουσία, δείχνοντας ότι ταχύτητα, δύναμη και εμφάνιση μπορεί να συνδυαστεί σε ένα σκάφος! ………………… …………………………………….. ………………………………..

Η Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2014 θα πραγματοποιηθεί στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο του Helexpo Palace, δίπλα στο εμπορικό κέντρο Avenue, στη Λεωφ. Κηφισίας στο Μαρούσι. Η άμεση προσβασιμότητα που διαθέτει (μέσω της Αττικής Οδού, της Εθνικής Οδού αλλά και με όλα τα μέσα μεταφοράς) καθιστά το Εκθεσιακό Κέντρο τον ιδανικότερο για τη διοργάνωση εκθέσεων κοινού με δωρεάν πάρκινγκ στο Avenue. Πιο συγκεκριμένα με τους νέους ανισόπεδους κόμβους της Λ. Κηφισίας και την Αττική Οδό, το HELEXPO PALACE απέχει πλέον μόλις 20 λεπτά από το Σύνταγμα, 3΄ λεπτά από την Εθνική Οδό ΠΑΘΕ (Αθηνών – Θεσσαλονίκης) και 15′ από το Διεθνή Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλου. (Στη ιστοσελίδα www.BoatFishingShow.com θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την πρόσβαση και τα μαζικά μέσα μεταφοράς.)

Η έκθεση συμπληρώνεται με τη DEEPEX, την έκθεση του περιοδικού DEEP για το ψαροτούφεκο και την ελεύθερη κατάδυση όπου φέτος θα καλύψει και την αυτόνομη κατάδυση και θα λειτουργήσει στον 3ο όροφο του Helexpo.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ!!!