Κατασκευή πολυάγκιστρου

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας
 •  
 •  
 •  

Σε αυτό το βίντεο που “ανέβασε”  ο  Prasinos1313 θα παρακολουθήσουμε ένα σύντομο τρόπο δεσίματος αγκιστριού για την κατασκευή πολυάγκιστρου και γενικότερα παράμαλλου.

Video Rating: 4 / 5

Fast Posting
 • 7 σκέψεις για το “Κατασκευή πολυάγκιστρου”

  1. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩς ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΟΤΑΝ ΔΟΛΩΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

  2. Κανόνες δεν υπάρχουν φίλε. Προσωπικά εγώ δεν θα το έκανα για τον λόγο ότι θέλω διακριτικότητα και κάτι τέτοιο δεν θα βοηθούσε. Άσε που το ψάρι θα χτυπήσει στα σπάργανα του ψαροδωλιού και όχι στο κεφάλι. Τώρα αν θες το πρώτο αγκίστρι να είναι μεγαλύτερο, ναι μπορείς να το κάνεις. Αν θες, μπορείς το τελευταίο αγκίστρι να το περάσεις περαστό (με μάτι) και αυτό να παίζει το ρόλο του κλέφτη.

  3. @peterthecleaner Συνήθως το πρώτο και τελευταίο το έχουμε διαφορετικό από τα άλλα και όχι ελεύθερο σαν “κλέφτη”, σε περίπτωση “μπερδέματος”, για να μπορούμε να διακρίνουμε την αρχή και το τέλος του πολυάγκιστρου.Όπως σου είπε ο φίλος @Prasinos1313, την κοιλιακή χώρα στοχεύουν τα μεγάλα ψάρια.Εκεί θα επικεντρώσεις να είναι τα αγκίστρια σου.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.