Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή των Χανίων στην Κρήτη, έπειτα από την επίθεση που υπέστη μια γυναίκα από έναν λαγοκέφαλο, ενώ απολάμβανε το μπάνιο της στον υπέροχο κόλπο του Μαραθίου την ημέρα της πανηγυρικής εορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η γυναίκα στο zarpanews.gr, κολυμπούσε σε αρκετά βάθη όταν αισθάνθηκε ένα δάγκωμα στην περιοχή του γλουτού, επάνω από το μαγιό.

Εκείνη την στιγμή, κατάλαβε ότι την είχε δαγκώσει ένα μεγάλο ψάρι, το οποίο και αναγνώρισε αμέσως καταλήξοντας πως πρόκειται για λαγοκέφαλο, με βάση τα χαρακτηριστικά δόντια που είδε.

Παρά το γεγονός ότι το δάγκωμα οδήγησε στο σχηματισμό μιας μεγάλης μελανιάς στο σημείο, η γυναίκα δεν αντιμετώπισε περαιτέρω προβλήματα λόγω της τοξικότητας του ψαριού.

Έπειτα από το περιστατικό, η γυναίκα επικοινώνησε με τους τοπικούς επιχειρηματίες, προκειμένου να προειδοποιήσουν τους ντόπιους και τους επισκέπτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί κατά το κολύμπι τους, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα έλαβε τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες και επικοινώνησε επίσης με έναν γνωστό της, ο οποίος είναι ψαράς. Ο τελευταίος της εξήγησε πως το γεγονός ότι το δάγκωμα έγινε επάνω από το μαγιό, αποδείχθηκε τελικά ευεργετικό για τη γυναίκα, καθώς δεν προκάλεσε σοβαρότερες επιπτώσεις.