Για 30η χρονιά οι εκδόσεις “Βαρβέρη” διοργανώνουν την έκθεση natex μαζί με το Ναυτικό Πανόραμα και όπως και πέρσι, έτσι και φέτος το psarema.net δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό  το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός, που διοργανώθηκε από 1 έως 4 Απριλίου στο κέντρο ξιφασκίας στο Ελληνικό, με θέμα: το ψάρεμα, την κατάδυση, το cambing αλλά φυσικά και το κυνήγι.

Μία ολοκληρωμένη και έμπειρη (πλέον) έκθεση που είχε…τα πάντα! Όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ότι καινούργιο κυκλοφορεί στην αγορά,  με πολλά και ενδιαφέροντα σεμινάρια, δώρα και διαγωνισμούς. Δικαίως λοιπόν η έκθεση natex με αρκετούς εκθέτες και πλούσια εκθέματα, απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια από όλους τους παρευρισκομένους, ανανεώνοντας το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

Όσοι πάλι δεν είχατε την δυνατότητα να έρθετε από κοντά σε αυτό το μεγάλο γεγονός, πάρτε μια μικρή “γεύση”  και υπομονή έως του… χρόνου! 🙂

[nggallery id=23]

Σημεία ιδιαίτερης προσοχής μας:

Η εταιρεία του κ. Νίκου Σπυράκη  (www.fishingmold.com) είναι πρωτοπόρα στην κατασκευή καλουπιού, όλων σχεδόν των διαστάσεων, βάρους και τύπων μολυβιών, γιαυτό… όποια τεχνική ψαρέματος χρησιμοποιείς, σίγουρα, στην www.fishingmold.com,  θα βρεις τον τύπο μολυβιού που χρειάζεσαι!

Spirakis-1 Spirakis-2

Η εταιρία του κ. Βαγγέλη Πετρίδη (www.dolphinfishing.gr ) είναι πρωτοπόρα σε κατασκευές ηλεκτρικών, σταθερών μηχανισμών συρτής η βαθιάς καθετής, αλλά και σε κατασκευές μολυβιών, ζόγκας, φύλακα κ.τ.λ

PERIDIS-1 PERIDIS-2

Η εταιρεία ΠΟΣΕΙΔΩΝ με την μεγάλη της “γκαμα” σκαφών, σίγουρα θα “βρεί” αυτό που σας ταιριάζει για το ψάρεμα σας ή την βόλτα σας!

POSEIDON-1 POSEIDON-2 POSEIDON-3

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Δ. Βαρβέρη για την διευκόλυνση μας και την άψογη εξυπηρέτηση που μας παρείχε στους χώρους τις εκθέσεως!

VARVERIS-1 VARVERIS-2