•  

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο λιμάνι των Μαλίων με πρωταγωνιστές δύο άνδρες που είχαν πέσει παράνομα στη θάλασσα με μπουκάλες και οι οποίοι στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους Λιμενικούς που τους είχαν στήσει καρτέρι, έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή μίας γυναίκας. Όλα ξεκίνησαν όταν το προσωπικό του Λιμενικού, περίμενε τους δύο άνδρες που παρακολουθούσαν, να βγουν στη στεριά.

Στη συνέχεια και ενώ εκείνοι επέστρεψαν στο λιμανάκι, οι Λιμενικοί τους είπαν να κατέβουν από το σκάφος προκειμένου να τους κάνουν το σχετικό έλεγχο. Κι ενώ αρχικά οι δύο άνδρες φάνηκε ότι ανταποκρίνονταν στις οδηγίες των λιμενικών, η συνέχεια έμελλε να είναι περιπετειώδης καθώς αυτό που ακολούθησε θύμισε σκηνή από ταινία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti ο ένας που επέβαινε στο σκάφος, ένας 50χρονος, προσπάθησε να ξεφύγει ωστόσο ένας από τους άνδρες του Λιμενικού βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να ανέβει σε αυτό και να τον ακινητοποιήσει. Ο δεύτερος από τους δύο, είχε προλάβει να μπει στο πολυτελές του αυτοκίνητο. Δεν δίστασε μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να απειλήσει μία γυναίκα λιμενικό που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, όταν η Λιμενικός πλησίασε το αυτοκίνητό του, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και απειλώντας ότι θα την πατήσει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάφερε να ξεφύγει. Ο 50χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ ο άλλος αναζητείται ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Πηγή : http://www.ekriti.gr/