Ένας άνδρας στη Λευκορωσία σκοτώθηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε από έναν κάστορα στην προσπάθεια να πάρει φωτογραφίες του.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει ταξίδι ψαρέματος με δύο φίλους στη λίμνη Shestakov στην Λευκορωσία, όταν εντόπισε έναν φαινομενικά αθώο κάστορα από την πλευρά του δρόμου. Όταν πλησίασε με σκοπό να φωτογραφίσει το ζώο, εκείνο πήδηξε πάνω του και τον δάγκωσε στο πόδι, κόβοντας του μια αρτηρία με αποτέλεσμα τον θάνατο του!!!

Οι κάστορες είναι συνήθως ντροπαλοί και οι περισσότερες επιθέσεις δημιουργούν υπόνοιες ότι προέρχονται από ζώα με λύσσα, λένε οι επιστήμονες. Ωστόσο, οι επιθέσεις καστόρων προς τους ανθρώπους δεν είναι κάτι ανήκουστο. “Πέρυσι στις ΗΠΑ δύο κορίτσια δέχτηκαν επίθεση από ένα κάστορα σε μια λίμνη στη Βιρτζίνια, καθώς κολυμπούσαν.

Αναδημοσίευση απο: Newsnow

 

 

 

Κοζάνη: Ανθοκομική έκθεση με αφιέρωμα στο κυνήγι και ψάρεμα
Μέχρι την Κυριακή 28 Απριλίου θα λειτουργεί στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, η 8η «Ανθοκομική και Αγροτική Έκθεση Κοζάνης». Η έκθεση, που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης περιλαμβάνει και ειδικό αφιέρωμα …
Διαβάστε περισσότερα: ΕΡΤ