Δύο άντρες πήγαν για ψάρεμα στην περιοχή Kίμπερλι της Δυτικής Αυστραλίας, αλλά το ψάρεμα κατέληξε σε μια απίστευτη περιπέτεια με -παρ’ ολίγον- τραγική κατάληξη.

Οι δύο άνδρες και ο σκύλος τους εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητο σε περιοχή γεμάτη κροκόδειλους. Πριν το καταλάβουν, το όχημά τους είχε περικυκλωθεί από τα μεγάλα ερπετά. Τότε διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν ούτε να μετακινηθούν.

Οι δύο ψαράδες και ο σκύλος τους, έμειναν εγκλωβισμένοι στη σκεπή του αυτοκινήτου για τέσσερις ολόκληρες ημέρες.

Τόσο τα κινητά τους, όσο και τα υπόλοιπα πράγματα, ήταν εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου, η οποία είχε πλημμυρίσει με αλμυρό νερό.

Όταν πέρασαν τρεις ημέρες και οι εκδρομείς δεν είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους, οι οικογένειές τους το ανέφεραν στις αρχές. Τότε ξεκίνησε η αναζήτησή τους. Από την Παρασκευή που εξαφανίστηκαν, οι δύο άνδρες και ο σκύλος τους βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη, σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Για τέσσερις ημέρες κοιμόντουσαν στη σκεπή του αυτοκινήτου, εκτεθειμένοι στον ήλιο και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες του αυστραλιανού καλοκαιριού.

«Τους βρήκαμε αφυδατωμένους και έντονα επηρεασμένους από τον ήλιο και την αλμύρα» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας. «Κοιμόντουσαν στη σκεπή του αυτοκινήτου, διότι φοβόντουσαν τους κροκόδειλους που κυκλοφορούσαν γύρω τους» πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Το παραπάνω άρθρο αντλήθηκε από : http://neoskosmos.com