Η 2η έκθεση σκαφών, αλιείας και θαλάσσιου τουρισμού Thessaloniki Boat & Fishing Show θα αποτελέσει την μεγαλύτερη έκθεση για το ψάρεμα και την επαγγελματική αλιεία που έχει πραγματοποιηθεί στην Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώνοντας την πλειονότητα εταιριών, με διεθνής συμμετοχές και πολλές εκπλήξεις.

🌍 ΔΕΘ Helexpo

📅 20-22 Οκτωβρίου 2023 (Παρασκευή – Κυριακή)

🕒 Ωράριο: Παρασκευή 13:00 – 21:00,
Σάββατο 10:00 – 21:00 | Κυριακή: 10:00 – 20:00

Διπλή σε μέγεθος και εκθέτες – Το #ΨΑΡΕΜΑ είναι στη Thessaloniki Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος!

[πλάνα video από την 1η έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022]

H Έκθεση ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΑΦΟΣ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

Η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 στοχεύει στην ολοκληρωμένη παρουσίαση των κλάδων της θαλάσσιας δραστηριότητας, το ψάρεμα, το ψαροντούφεκο, το σκάφος, τα θαλάσσια σπορ και τον θαλάσσιο τουρισμό καθώς και να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στην επίτευξη νέων συναλλαγών, στην βόρεια Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες.

Οι καλύτεροι ψαράδες της Ελλάδας αλλά και επαγγελματίες του χώρου θα πραγματοποιήσουν για άλλη μια φορά σεμινάρια σχετικά με το ψάρεμα, με την υποβρύχια αλιεία αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες που αφορούν την έκθεση.

✅ Πολλές νέες συμμετοχές σε εταιρίες ειδών αλιείας

✅ Πολλές πρώτες παρουσιάσεις εξοπλισμού ψαρέματος.

✅ Αφιέρωμα στα πεντάμετρα #σκάφη της αγοράς (φουσκωτά – πλαστικά)

✅ Σεμινάρια για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, υποβρύχιας αλιείας, χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Περισσότερες πληροφορίες:

ΑΡΧΙΚΗ