Είχε πάει για ψάρεμα μαζί με το θείο του και αποφάσισε να κάνει μια βουτιά για να δροσιστεί…

petra-psaras-xathikeΤραγικό φινάλε στην αναζήτηση του 26χρονου που πνίγηκε σήμερα το πρωί σε κανάλι του Κηφισού ποταμού στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός, στις 10:00΄ το πρωί της Κυριακής, είχε πάει μαζί με το θείο του για ψάρεμα στον ποταμό Κηφισό, σε ένα παλιό φράγμα, που βρίσκεται κοντά στην Πέτρα Αλιάρτου.

Την ώρα που ψάρευαν ο 26χρονος αποφάσισε κάποια στιγμή να βουτήξει για να κάνει ένα μπάνιο. Αυτό φαίνεται πώς ήταν και το μοιραίο του λάθος. Ο θείος του τον άκουσε να καλεί μια φορά σε βοήθεια και έτρεξε να βοηθήσει, αλλά δεν τον είδε πουθενά. Το παιδί εξαφανίστηκε σαν να το “κατάπιαν” να λιμνάζοντα νερά.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ στο σημείο που χάθηκε ο 26χρονος, υπήρχε ένα παλιό φράγμα στο ποτάμι, το οποίο δεν λειτουργεί. Τα νερά είναι στάσιμα και βαλτώδη, ενώ το βάθος είναι περίπου 3 μέτρα.

Στην περιοχή έσπευσαν δύτες από την 1η ΕΜΑΚ από την Αθήνα, καθώς επίσης και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Τελικά μετά από ώρες ερευνών οι δύτες της 1η ΕΜΑΚ εντόπισαν το άψυχο σώμα του 26χρονου στο βυθό του καναλιού και το ανέσυραν.

Υπενθυμίζουμε ότι σε κανάλι της Κωπαΐδας κοντά στο Ακραίφνιο Βοιωτίας, πρόσφατα είχε πνιγεί ένας 41χρονος, πατέρας 5 παιδιών, ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα. Τότε λένε ότι ο 41χρονος ήταν μεθυσμένος και έπεσε μέσα στο κανάλι, όπου βρέθηκε νεκρός λίγες μέρες αργότερα.

Πηγή: http://www.lamiareport.gr