OUTDOOR EXPO BANNER 300x250Το μεγαλύτερο κυνηγετικό γεγονός της χρονιάς, η νέα και δυναμική έκθεση OutdoorExpo 2014, ανοίγει τις πύλες της από τις 27-30 Μαρτίου στο MEC Παιανίας, σε ένα άρτιο και  σύγχρονο εκθεσιακό χώρο.

 

Τα μεγαλύτερα ονόματα των επιχειρήσεων που παράγουν και εμπορεύονται προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν κυρίως το Κυνήγι, το Ψάρεμα, το Σκάφος, τη Σκοποβολή και την Κυνοφιλία, θα βρίσκονται κοντά σας για τέσσερις ημέρες, δίνοντάς σας έτσι τη μοναδική ευκαιρία για ενημέρωση των  νέων τάσεων, των προϊόντων και των υπηρεσιών, απαντώντας σε κάθε απορία σας και καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες.

 

Στόχος της OutdoorExpo 2014 είναι να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις πιο υψηλές απαιτήσεις, όχι μόνο του καταναλωτικού κοινού, αλλά και όλων των επαγγελματιών που θα παρευρεθούν και θα συμμετάσχουν σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην έκθεση,  σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τερέν, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά τις πιο αγαπημένες για τους κυνόφιλους κυνηγούς, φυλές καθαρόαιμων σκυλιών.

 

Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τις συνεντεύξεις που θα δίνουν οι Πρόεδροι, οι εκπρόσωποι των Ομίλων καθώς και επαγγελματίες εκτροφείς και εκπαιδευτές οι οποίοι θα απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν τη μορφολογία, τις ιδιαιτερότητες, αλλά και τις ανάγκες τις κάθε φυλής που εκπροσωπούν.

 

Εκθέτες και Εκθέματα:

Εκατόν πενήντα και πλέον εκθέτες δίνουν το παρόν και τον τόνο στην κυνηγετική έκθεση OUTDOOREXPO 2014.

Μεταξύ αυτών είναι και ορισμένες από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές, εισαγωγικές και εμπορικές εταιρείες του κλάδου όπως: η ΜΕΤΠΛΑΣΤ ΑΒΕΕ, η  ΔΟΡΚΑΣ ΑΒΕΕ, η ΤΟΥΡΗΣ ΑΕ, η Μ.Γ ΚΥΡΓΙΑΣ ΑΒΕΕ, η GARMIN ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ, η PETLINE και πολλοί ακόμη έμποροι, εισαγωγείς, βιοτέχνες και παραγωγοί Φυσιγγίων, Ειδών ένδυσης και Υπόδησης, Αξεσουάρ, καθώς και τα σημαντικότερα καταστήματα της χώρας. Ακόμη στην OUTDOOREXPOθα βρίσκονται επιχειρήσεις και εκθέτες από τους χώρους:

 • Θάλασσα : Έμποροι, εισαγωγείς, βιοτέχνες και παραγωγοί ειδών ψαρέματος-Καταδύσεις-Μικρά σκάφη-Μηχανές θαλάσσης-Ένδυση & Υπόδηση-Αξεσουάρ-Αναλώσιμα
 • Σκοποβολή : Έμποροι όπλων σκοποβολής-Φυσιγγίων-Σκοπευτικά προϊόντα- Τοξοβολία-Airsoft
 • Μηχανοκίνηση : Αντιπρόσωποι & Εισαγωγείς αυτοκινήτων 4Χ4
 • Ηλεκτρονικά :GPS-Συσκευές υψηλής τεχνολογίας-Κινητή τηλεφωνία
 • Οπτικά : Γυαλιά-Κιάλια-Τηλεσκόπια
 • Κυνοφιλία : Ομιλίες-Εκπαίδευση-Υγιεινή-Διατροφή-Αξεσουάρ για σκύλους-Όμιλοι φυλών και Οργανώσεις
 • Οργανισμοί & Φορείς : Σύλλογοι & Οργανώσεις-Δήμοι-Περιφέρειες

 

Την έκθεση διοργανώνει η TheasisExpo, μια νέα καινοτομική εταιρεία στο χώρο της διοργάνωσης  εκθέσεων και τελεί υπό την αιγίδα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος(Κ.Σ.Ε), της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.), της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοτεχνών Εμπόρων Κυνηγετικών Ειδών (Π.Ε.Β.Ε.Κ.Ε.) και έχει την υποστήριξη σημαντικών επιχειρηματικών και επαγγελματικών φορέων .

 

Πρόσβαση :

Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής. Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου(Αρ.301), όσο και μέσω της Αττικής οδού(Έξοδος 17-Κάντζα).

Με τους νέους οδικούς άξονες το MEC απέχει πλέον :

 • 10’ από το Διεθνή Αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος”
 •  10’ από την Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ), Μεταμόρφωση
 •  25’ από το κέντρο της πόλης.

 Το MECδιαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης γύρω από τις εγκαταστάσεις του, ενώ προβλέπονται ειδικοί χώροι για χρήση από τους εκθέτες.

 

Διαμονή :

Η διοργάνωση της Outdoor Expo 2014 σας προσφέρει μία λίστα ξενοδοχείων με προνομιακές τιμές ειδικά για τις ημέρες της έκθεσης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης ή σε εκείνα που βρίσκονται κοντά στο εκθεσιακό κέντρο. Η λίστα των προτεινόμενων ξενοδοχείων είναι διαθέσιμη στο επίσημο siteτης έκθεσης : www.outdoorexpo.gr

 

Ωράριο λειτουργίας:

 •  Πέμπτη 27 Μαρτίου : 17.00-21.00
 •  Παρασκευή 28 Μαρτίου : 10.00-21.00
 •  Σάββατο 29 Μαρτίου : 10.00-21.00
 •  Κυριακή 30 Μαρτίου : 10.00-21.00

 

Γενική είσοδος : 5€

Για προαγορά ομαδικών εισιτηρίων με έκπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 9984920 & 6932-278277, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο sitewww.outdoorexpo.gr

Ραντεβού λοιπόν στη Διεθνή Έκθεση OutdoorExpo 2014 από 27-30 Μαρτίου στο MEC Παιανίας σε μια μοναδική διοργάνωση που πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο χώρο των Outdoorδραστηριοτήτων.Ελάτε μαζί μας να ζήσετε την εμπειρία!

Πληροφορίες:www.outdoorexpo.gr

Τηλ.Επικοινωνίας :210 9984920

Καταξιωμένοι επαγγελματίες κοντά στην OutdoorExpo 2014

Εκατόν πενήντα και πλέον εκθέτες θα δώσουν εφέτος το δυναμικό παρόν στην κυνηγετική έκθεση OutdoorExpo 2014 από τις 27-30 Μαρτίου στο MEC Παιανίας.

 

Οι μεγαλύτερες βιομηχανικές, εισαγωγικές και εμπορικές εταιρείες θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους που αφορούν κυρίως το Κυνήγι, το Ψάρεμα, το Σκάφος, τη Σκοποβολή και την Κυνοφιλία.

 

Ενδεικτικά και μόνο, γίνεται αναφορά σε μερικές από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου που εμπιστεύτηκαν την προβολή των προϊόντων τους στην έκθεση OutdoorExpo 2014:

 

ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΑΕ 

Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και ηλεκτρονικών για τον εξοπλισμό σκαφών, όπως : Βυθόμετρα, Radar, GPS Plotters, όργανα ναυσιπλοΐας, αλλά και συσκευές GPSγια το αυτοκίνητο, τη πεζοπορία, το κυνήγι και όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες.

 

Μέσα από μια επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, η ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΑΕ κατέχει σήμερα την αποκλειστική αντιπροσωπεία μερικών από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες του χώρου όπως : Raymarine, Echopilot, GME, Garmin, Scanstrut, Navicom, Glomex κ.ά.

 

BARRACUDA 

barracuda

 

Aποτελεί ένα από τα πιστοποιημένα μέλη της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών με σημαντική προσφορά στην εγχώρια αμυντική βιομηχανία. Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του προμηθευτή – συνεργάτη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  δραστηριοποιείται στην κατασκευή φουσκωτών σκαφών και γενικά πνευστών και πολυεστερικών προϊόντων  υψηλών προδιαγραφών. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει σκάφη από 2,5 έως 10 μέτρα και πλήθος άλλων εφαρμογών, ενώ διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των σκαφών της.

 

Δ. ΒΡΑΧΝΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε

Η εισαγωγική και εμπορική εταιρεία Δ. Βραχνός & Υιοί Ο.Ε δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδών κυνηγίου και αλιείας από το 1900.

Αποτελεί την αποκλειστική αντιπρόσωπο καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού, ενώ η μακρόχρονη εμπειρία της εγγυάται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, στις καλύτερες τιμές. Διαθέτει αεροβόλα όπλα και πιστόλια, καραμπίνες, μαχαίρια, κυνηγετικά αξεσουάρ, ενώ στα είδη αλιείας αντιπροσωπεύει  τους Οίκους: PENN, MITCHELL, BERKLEY,SPIDERWIRE κ.ά.