Ποιος ψαράς δεν έχει βρεθεί στην άβολη θέση να ξεκινά για ψάρεμα και να συνειδητοποιεί λίγο πριν την αναχώρηση ότι λείπει το βασικότερο: Το δόλωμα;

Αυτό το πρόβλημα αποτελεί πλέον παρελθόν για τους ψαράδες στη Θεσσαλονίκη, χάρη σε έναν πρωτοποριακό αυτόματο πωλητή δολωμάτων που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Ο κ. Χρήστος Βουβούσας, ιδιοκτήτης καταστήματος αλιευτικών ειδών, σκέφτηκε να εξοπλίσει το κατάστημά του με έναν αυτόματο πωλητή, γεμίζοντας τον κάθε βράδυ με φρέσκα δολώματα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι ψαράδες μπορούν πλέον να προμηθευτούν δολώματα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, ακόμα και όταν το κατάστημα είναι κλειστό.

Η επιλογή των δολωμάτων είναι εύκολη: Ο ψαράς απλά σταματάει έξω από το κλειστό κατάστημα, βάζει τα κέρματα ή το χαρτονόμισμα στην ειδική υποδοχή και πατάει τον αριθμό που αντιστοιχεί στην επιλογή του.

Διατίθενται διάφορα είδη σκουληκιών της θάλασσας, όπως ακροβάτης, μονοδόλια, αμερικάνος, μάνες και φαραώ, όλα συσκευασμένα για εύκολη χρήση.

Τονίζει ότι η τιμή των δολωμάτων στον αυτόματο πωλητή είναι η ίδια με αυτή στο κατάστημα, ενώ μελλοντικά θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής και με κάρτα. Εκτός από τον αυτόματο πωλητή, διαθέτει και ένα πλούσιο κατάστημα αλιευτικών ειδών, όπου οι ψαράδες μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για την αγαπημένη τους δραστηριότητα. Ο κ. Βουβούσας δραστηριοποιείται στον χώρο των αλιευτικών ειδών για περισσότερα από 20 χρόνια, έχοντας ξεκινήσει από την ηλικία των 20 ετών στην αντίστοιχη επιχείρηση του πατέρα του στη Λάρισα. Σήμερα, διατηρεί δικό του κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον τομέα της χονδρικής πώλησης ζωντανών δολωμάτων και εκτιμά ότι το ψάρεμα είναι ένα χόμπι που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές, ειδικά στις γυναίκες, και πιστεύει ότι η Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να αναπτύξει τον αλιευτικό τουρισμό, προσφέροντας στους επισκέπτες της μοναδικές εμπειρίες ψαρέματος.

Πηγή: https://eleftherostypos.gr