Τα απομεινάρια ενός ανθρώπου που είχε εξαφανιστεί στη νότια Αργεντινή στις αρχές του Φεβρουαρίου φαίνεται ότι βρέθηκαν εντός ενός καρχαρία που πιάστηκε από ντόπιους ψαράδες.

Η οικογένεια του 32χρονου Diego Barría, του αγνοούμενου, αναγνώρισε τα απομεινάριά του από ένα χαρακτηριστικό τατουάζ που φέρει στο σώμα του, το οποίο ήταν ακόμα ορατό, σύμφωνα με την αστυνομικό Daniela Millatruz που υπήρξε υπεύθυνη για την έρευνα, όπως αναφέρεται στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το abcnews, στις 18 Φεβρουαρίου ο Μπαρία πήγε για θαλάσσια σπορ στην παραλία Ρόκας Κολοράντας, κοντά στην Κομοντόρο Ριβαντάβια. Λίγες ημέρες αργότερα, το κράνος του και το quadski που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν κατεστραμμένα στην αμμουδιά, κοντά στο σημείο όπου είχε τελευταία φορά δει τον 32χρονο.

Μετά την καταγγελία δύο ψαράδων το πρωί της Κυριακής (26/2), άρχισε αμέσως η έρευνα για τον εντοπισμό του 32χρονου. Σύμφωνα με τους ψαράδες, είχαν ψαρέψει τρεις καρχαρίες κοντά στο σημείο που βρέθηκε ο εξοπλισμός του 32χρονου και κατά τη διάρκεια της καθαριότητας ενός από αυτούς, βρέθηκε ένας πήχης χεριού με ένα τατουάζ τριαντάφυλλου και το όνομα “Χοσεφίνα”.

Ωστόσο, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα τι ακριβώς συνέβη στον 32χρονο και οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα. Τα λείψανα θα υποβληθούν σε εξέταση DNA για να επιβεβαιωθεί επίσημα ότι ανήκουν στον άνδρα. Υποθέτεται ότι ο Barría έπεσε στα βράχια, έχασε τις αισθήσεις του στην αμμουδιά και στη συνέχεια το πτώμα του παρέσυραν τα κύματα στη θάλασσα.