Μία άκρως απίστευτη στιγμή καταγράφηκε και διαδόθηκε στο TikTok, όταν ψαράδες στις ακτές της Λουιζιάνα, που αναζητούσαν κιτρινόπτερο τόνο, βρέθηκαν περικυκλωμένοι από εκατοντάδες καρχαρίες, που προσέκρουαν στο σκάφος τους και δημιούργησαν ένα θέαμα εξαιρετικής ομορφιάς, αλλά και τρόμου.

Η ιστορία έλαβε δημοσιότητα από την TikToker Kaitlin Dix, η οποία ανέβασε ένα «τρελό» βίντεο στο οποίο φαίνονται τα πτερύγια πολλών καρχαριών που τρέφονται με ψάρια γύρω από το σκάφος τους. Το σκάφος επέβαινε η Dix και ο φίλος της Dillon May, οι οποίοι δήλωσαν ότι βρίσκονταν περίπου 15 μίλια από τις ακτές της Βένις, Λουιζιάνα, όταν αντιμετώπισαν το απίστευτο θέαμα.

Τα είδη των καρχαριών που εμφανίζονται στο βίντεο δεν είναι σαφή, καθώς υπάρχουν πολλά είδη που ζουν στον Κόλπο του Μεξικού, όπως οι καρχαρίες blacktip, nurse, bull, thresher και hammerhead. Παρόλα αυτά, το θέαμα αυτό αποτελεί ένα ανεπανάληπτο θέαμα και ένα όμορφο θέμα συζήτησης.

Δείτε το βίντεο

 

@kaitlyndix

Never seen anything like it #shark #sharkfeeding #sharkfeed #sharkfrenzy #sharkfishing #fishing #tunafishing #oilrigfishing #freeman #freemanboatworks #tunatown #venice #venicelouisiana #louisiana #gulfofmexico

♬ Thunderstruck – AC/DC