Σε ένα ανατριχιαστικό περιστατικό, ψαράδες εντόπισαν βάρκα με 20 σορούς σε προχωρημένη αποσύνθεση ανοιχτά των ακτών της βορειοανατολικής Βραζιλίας. Το σκάφος, γεμάτο με τα άψυχα σώματα, εντοπίστηκε το Σάββατο στις ακτές της Μπραγκάνσα, στην περιοχή της Πάρα, σύμφωνα με το ομοσπονδιακό υπουργείο Δημόσιας Τάξης της Βραζιλίας.

Δύο έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει για να ρίξουν φως στο μυστήριο που περιβάλλει το τραγικό συμβάν. Αξιωματούχοι, όπως αναφέρει το estadodoparaonline, δήλωσαν ότι στο σκάφος βρέθηκαν τουλάχιστον 20 πτώματα, η ταυτότητα και ο αριθμός των θανόντων, ωστόσο, παραμένουν άγνωστοι λόγω της προχωρημένης σήψης.

Περαιτέρω έρευνες υποδεικνύουν ότι οι νεκροί πιθανότατα δεν προέρχονται από τη Βραζιλία, αλλά μάλλον από την Καραϊβική, όπως δήλωσαν οι ερευνητές στη βραζιλιάνικη έκδοση του CNN.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τοπικές αρχές δεν έχουν λάβει καμία αναφορά για αγνοούμενους Βραζιλιάνους κατά το πρόσφατο διάστημα, γεγονός που εντείνει το μυστήριο γύρω από την τραγωδία.

Η ανακάλυψη των 20 σορών έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ οι έρευνες για να διαλευκανθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος και η ταυτότητα των θανόντων βρίσκονται σε εξέλιξη.