Είναι απορίας άξιο πως υπάρχουν ακόμα κάποια μπλογκ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για το ψάρεμα  (ευτυχώς όχι από την Ελλάδα, δυστυχώς όμως από την Κύπρο) και ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ προσβλητικά βίντεο- ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το κέρδος.

Αναφερόμαστε για ένα βίντεο που αναδημοσιεύει το “υποτιθέμενο” (από σήμερα για εμάς) μπλόγκ για το ψάρεμα ********.info στην αγγλική του  έκδοση en.*******.info, το οποίο ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ όλους τους ψαρό κυνηγούς.

psarema.info

Στο βίντεο που απαξιούμε να σας δείξουμε απεικονίζει έναν ψαροντουφεκά, ο οποίος “σκοτώνει” ένα αμνοερίφιο (κατσίκα). Μπορείτε φυσικά να το δείτε με δική σας ευθύνη από εδώ ή εδώ

Απαξιούμε να σας το δείξουμε, γιατί όταν είσαι συνειδητοποιημένος ψαροντουφεκάς, γνωρίζεις πολύ καλά, ότι κάτι τέτοιες ενέργειες δεν αντιπροσωπεύουν το ψάρεμα και όσους σχετίζονται με αυτό.

Το βίντεο αναδημοσιεύεται από το blog *******.info και ανέβηκε ΔΥΣΤΥΧΩΣ από τους ίδιους τους διαχειριστές του μπλόγκ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ οπότε δεν χωράει καμία δικαιολογία.

psarema.info1

Και διερωτόμαστε λοιπόν:

Τι άλλο θα κάνετε Κύπριοι φίλοι μας στο βωμό του κέρδους?

Είναι μπλογκ για το ψάρεμα το *******.info?

Πήρατε πολλά like για αυτή σας την ενέργεια?

Παρακαλώ πολυ τον  διαχειριστή του μπλόγκ, *********.info,  να “κατεβάσει” ΑΜΕΣΩΣ το παραπάνω βίντεο από τις σελίδες του!

ΥΓ προς psarema.net.   Παρακαλώ τους διαχειριστές αυτού του μπλόγκ να μην διαγράψουν αυτή την δημοσίευση μου. Ευχαριστώ!