2η αγωνιστική του πανελλήνιου πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών στην Κω, 31 Μαϊου & 1 Ιουνίου.

tritones

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Απριλίου και ώρα 13:00 στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κω με το Λιμενάρχη μας κ. Πάγκαλο Μιχαήλ δόθηκε το πράσινο φως για την διοργάνωση της 2ης κατά σειράς Αγωνιστικής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών Bo Concept 2014 στο νησί της Κω

Το Λιμεναρχείο Κω σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Υποβρυχίου Ψαρέματος & Φουσκωτών Σκαφών Κω «ΤΡΙΤΩΝΕΣ» αλλά και όλα τα μέλη του Ομίλου ενέκρινε όλη τη διαδικασία που παρουσιάσαμε καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου.
Το νησί μας θα φιλοξενήσει πληρώματα από όλα τα μέρη της Ελλάδος με πρωταρχικό στόχο την προβολή του νησιού μας μέσα από αυτή τη διοργάνωση.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ πως η διοργάνωση στο σύνολό της ΔΕΝ θα επιβαρύνει το Δήμο μας ή άλλους φορείς ούτε ένα ευρώ. Τα έξοδα της Αγωνιστικής θα καλυφθούν εξολοκλήρου από τον Όμιλο.

Ο αγώνας του Σαββάτου 31 Μαΐου όπως και ο αγώνας της Κυριακής 1η Ιουνίου θα διεξαχθούν στο θαλάσσιο χώρο του κεντρικού λιμένα Κω.
Στο προσεχές διάστημα θα δημοσιευθούν και τα σχέδια από τις πίστες που θα σχεδιαστούν όπως και όλοι οι τοπικοί χορηγοί που θα θελήσουν να είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια που κάνει το νεοεκλεγές Δ.Σ. του Ομίλου.

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων
Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Νιοκαστρίτης Σταμάτης Κουτάντος Εμμανουήλ

 

 

Πηγή: Το Βήμα της Κω. Τριςεβδομαδιαία εφημερίδα της Κω