Σε μια εικόνα που συνδυάζει το σουρεαλιστικό με το τραγικό, πλήθος ψαριών, “πρόσφυγες” από τον πλημμυρισμένο Πηνειό, “κατέλαβαν” τα πεζοδρόμια της Γιάννουλης – Λάρισας, προσθέτοντας μια δόση μαύρου χιούμορ στην ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok από κάτοικο της περιοχής, φέρνει στο φως τα ψάρια να κολυμπούν σε πεζοδρόμιο πλησίον του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης”, σε μια περιοχή που δέχτηκε βίαιο πλήγμα από την πλημμύρα.

Ο χρήστης του Tik Tok, με σαρκαστική διάθεση, χρησιμοποίησε ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι “Μες του Αιγαίου τα νερά…”, θέλοντας να τονίσει το παράδοξο της κατάστασης.

Η εικόνα των ψαριών στα πεζοδρόμια στέκει ως αδιάψευστη μαρτυρία της καταστροφικής μανίας της πλημμύρας, αλλά και ως υπενθύμιση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνουν οι κάτοικοι της Γιάννουλης, οι οποίοι καλούνται να ανοικοδομήσουν τη ζωή τους μετά την θεομηνία.

Παράλληλα, το βίντεο φέρνει στο προσκήνιο την ευρηματικότητα και το χιούμορ που συχνά λειτουργούν ως σωσίβιο σε δύσκολες στιγμές, χαρίζοντας στους ανθρώπους την δύναμη να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο τραγικές καταστάσεις.