Μακάρι στην ζωή μας να μην διαβάζαμε ΠΟΤΕ αντίστοιχα νέα.

Σύμφωνα με την ροδιακή, “έσβησε” ένας ακόμη συνάνθρωπος μας, ενώ ψάρευε. Πρόκειται για τον 66χρονο Σωκράτη Χατζηιώαννου από τον Μονόλιθο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ψάρευε με καλαμίδι στην θαλάσσια περιοχή του Μονολίθου, μαζί με ακόμη δύο φίλους του.

Όταν αποφάσισαν να αναχωρήσουν, τα άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν μαζί του πήγαν στο αυτοκίνητο που είχαν σταθμευμένο σε κοντινή περιοχή για να μεταφέρουν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα πράγματά τους, αφού ο 66χρονος τους είχε ζητήσει να προχωρήσουν μπροστά και τους ακολουθούσε στη συνέχεια. Οι δύο φίλοι του ανέμεναν στο όχημά τους για μερικά λεπτά τον 66χρονο, ωστόσο όταν είδαν ότι καθυστερούσε, επέστρεψαν στο σημείο και τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην θάλασσα και να φέρει χτύπημα στο κεφάλι.

Δυστυχώς για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά. Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη νέα αυτή τραγωδία που συγκλονίζει την Ρόδο, αναμένεται να γίνουν πάντως γνωστά αμέσως μετά την ιατροδικαστική εξέταση, αλλά και τις καταθέσεις και την προανάκριση που διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Λίνδου.

Πηγή: rodiaki.gr