Σκάφη, εξοπλισμός, καινοτομίες και άφθονο πάθος για τη θάλασσα συνθέτουν το σκηνικό της 9ης Έκθεσης Boat & Fishing Show 2024, που ετοιμάζεται να κατακλύσει το εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου. Η μεγαλύτερη και πληρέστερη ναυτική έκθεση έως σήμερα, υπόσχεται στους επισκέπτες μια συναρπαστική βουτιά στον κόσμο της θάλασσας, με πλήθος εκθεμάτων, εκδηλώσεων και σεμιναρίων.

Οι Πρωταγωνιστές; Tα σκάφη φυσικά!

Φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη, σε ποικιλία κατηγοριών, θα κοσμούν την έκθεση, με πολλά από αυτά να κάνουν το ντεμπούτο τους στο ελληνικό κοινό. Παράλληλα, η παρουσία κορυφαίων εταιριών στον τομέα των αξεσουάρ και ναυτιλιακών σκαφών, της αλιείας, της κατάδυσης και των θαλάσσιων σπορ, ολοκληρώνει το πανόραμα της θαλάσσιας δραστηριότητας.

Φυσικά, η Boat & Fishing Show δεν είναι μόνο μια έκθεση, αλλά και μια πηγή γνώσης και ψυχαγωγίας. Ημερίδες και σεμινάρια από καταξιωμένους ψαράδες, δύτες και επαγγελματίες του χώρου, θα προσφέρουν στους επισκέπτες πολύτιμες γνώσεις και μοναδικές εμπειρίες. Θέματα όπως το ψάρεμα, η υποβρύχια αλιεία, τα ηλεκτρονικά, η αυτόνομη κατάδυση και ο θαλάσσιος τουρισμός, θα καλυφθούν σε βάθος, προσφέροντας στους λάτρεις της θάλασσας την ευκαιρία να εμβαθύνουν στις αγαπημένες τους δραστηριότητες.

Διοργανωμένη για 9η χρονιά από την Pelagic Expo, η Boat & Fishing Show αποτελεί πλέον θεσμό για τον θαλάσσιο κλάδο. Η έκθεση συμβάλλει στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, στην προώθηση των θαλάσσιων επαγγελμάτων και στην ανάδειξη της Ελλάδας ως χώρας με πλούσιες δυνατότητες στον τομέα της θάλασσας.

Είτε είστε επαγγελματίας του κλάδου, είτε λάτρης της θάλασσας, η Boat & Fishing Show 2024 είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε

Επιπλέον:

  • Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως αγώνες ψαρέματος, παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών και επιδείξεις θαλάσσιων σπορ.
  • Η Boat & Fishing Show απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, από επαγγελματίες του κλάδου έως ερασιτέχνες ψαράδες, λάτρεις της θάλασσας και οικογένειες.
  • Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: