Το νερό είναι το στοιχείο τους, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Για ανθρώπους του πατρινού ναυταθλητισμού ο λόγος, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το υγρό στοιχείο και εκτός κολυμβητηρίων.
Εχουμε και λέμε:
– Ο Λαμπρος Αναστασόπουλος, που προχθές έδωσε τα χέρια με την ΝΕΠ (θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο), ασχολείται με το ψαροντούφεκο. Συχνά, μάλιστα, έχει για παρέα του τους Λευτέρη Μπόκαρη και Φώτη Βουλουξή. «Τι προσφέρει το ψαροντούφεκο; Την απόλυτη ελευθερία, την άμεση επαφή με τον κόσμο του βυθού και απεριόριστη γαλήνη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λ. Αναστασόπουλος.
– Οι Τάκης Καραβιώτης και Χρήστος Αργυρόπουλος πηγαίνουν συχνά για ψάρεμα με βάρκα, ακολουθώντας τα βήματα των Θόδωρου και Τάκη Κανελλόπουλου, αλλά και των Αλέκου Γαϊτανάρου (που του αρέσει και το τζετ σκι) και Δημήτρη Σπηλιωτόπουλου.
– Ο Χρήστος Σαλογιάννης είναι γνωστός λάτρης του ψαρέματος.
– Οι βόλτες με σκάφος είναι από τα αγαπημένα χόμπι του Ντίνου Γεωργαρά.
– Ουκ ολίγοι παράγοντες «ανεβάζουν» στα προφίλ τους, στο Facebook, φωτογραφίες με τις… ψαριές τους. Πρόσφατα ο Δημήτρης Χρυσανθόπουλος μας παρουσίασε τις επιδόσεις του και στο ψήσιμο ψαρομεζέδων.
– Τελευταία, στον κόσμο του ψαρέματος μυήθηκε και ο Κώστας Σκουζές, ωστόσο δεν έλειψαν και κάποια μικροατυχήματα.
– Ανά τακτά χρονικά διαστήματα… παραγάδια ρίχνει και ο Μάκης Λυκούδης.
– Καλές επιδόσεις στο ψάρεμα λέγεται ότι έχει και ο Χρήστος Μανέτας, εκεί απέναντι στο εξοχικό του στο Κρυονέρι.
– Ο Θανάσης Μπυθούλκας μπορεί να μην ασχολείται τόσο με το ψάρεμα, όμως είναι εξπέρ στο τηγάνισμα ψαριών στο μαγαζί του στην Αγίου Ανδρέου.

Πηγή: pelop.gr